71

Анастас Биков: "Фермер на Тракия" е голяма отговорност

Плановете ни са все повече да се развиваме в крак с новостите и модерните технологии, казва носителят на големия приз в категория "Животновъдство"

- Какво означава за вас голямата награда "Фермер на Тракия"? 

- Благодаря за голямата награда „Фермер на Тракия“ в категория „Животновъдство“. Тя означава едно голямо признание към мен и моето семейство, към труда ни, постиженията и иновациите, които сме внедрили в нашия бизнес, както и голяма отговорност. Ние не само че съхранихме поминъка на дедите ни, но се стараем все повече да се усъвършенстваме с цел предлагането на висококачествени млечни продукти. 

- Какви са бъдещите ви професионални планове?

- Бъдещите ни професионални планове са да вървим нагоре и все повече да се развиваме в крак с новостите и модерните технологии, също и да сме по-конкурентоспособни. Скоро време предстои да увеличим асортимента в портфолиото си и да пуснем и някои нови млечни изделия.

- Вашата препоръка към прохождащите в бранша?

- На тези, които тепърва навлизат в животновъдния бизнес, препоръчвам, на първо място, да се заредят с огромно търпение. В нашия бранш нещата се получават доста бавно и с доста труд. Но пък удовлетворението от добре свършената работа е стимул за надграждане и търсене на нови професионални хоризонти.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”