Следвайте ни

„Агрион Финанс“ въвежда по-гъвкави условия за лизинг на земеделска земя

Компанията предлага и оборотно рефинансиране без допълнително обезпечение

viber icon

Лизинг, който приляга като ръкавица към вашия земеделски бизнес – изготвен според нуждите ви, възможностите за плащане и при изгодна лихва. Това е част от новото предложение към фермерите на кредитиращата компания „Агрион финанс“, част от лидера на пазара на земеделска земя „Агрион финанс“ За да насърчи стопаните, финансиращата институция обнови най-популярния си продукт, предоставяйки още по-изгодни условия за  лизинг на земеделска земя, включително по-ниска лихва. 

Без собствени средства

„Основен приоритет на „Агрион“ е подпомагането на малки и средни земеделски производители и затова решихме да облекчим процедурата и да съкратим сроковете и при кандидатстване за финансиране“, казаха от компанията.  Дружеството отпуска до 100% от размера на пазарната оценка на земята, обект на лизинга. В случай, че избраният терен съвпада с оценката, на лизингополучателя не се налага да участва със собствени средства в сделката, а директно започва да си плаща вноските по лизинга. Според експертите, тази стъпка сериозно облекчава по-малките и средни земеделци, които често са затруднени да осигурят самоучастие. Чувствителното намаляване на лихвата допълнително спестява много пари на фермерите.

Индивидуален погасителен план

Сред по-изгодните условия за фермерите е и изготвянето на индивидуален погасителен план за всеки лизингополучател. „Агрион Финанс” предлага разсрочване изплащането на земята за период до 10 години, а в зависимост от финансовите потоци на клиента, вноска може да се плаща дори само веднъж годишно. 

Без такси и комисиони

„Агрион Финанс“ не удържа такси за разглеждане на документите и за оценка на обезпечението. Пазарната оценка на желаната земеделска земя се извършва от експертите на „Агрион“ и се покрива от дружеството. Размерът на отпуснатото финансиране не зависи от дохода на физическото лице, а се определя от стойността на имота, който се предлага за обезпечение. По този начин се подпомагат  предприемачи, които тепърва стартират своята бизнес дейност. Предвижда се и възможност компанията да финансира разходите по прехвърлянето на имота. 

Информация за пълните условия на финансовите продукти на „Агрион Финанс“ може да бъде намерена на сайта на компанията на адрес www.agrion.bg/finance/, на националния телефон 0800 111 66 или във всеки един от офисите на дружеството в цялата страна.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?