„Агрион Финанс“ намали драстично лихвата по кредитите си за първата година

Финансиращото дружество „Агрион Финанс“  предоставя изключително изгодни условия по ипотечните си кредити по време на „БАТА АГРО“, което се провежда в Стара Загора от 14-17 май. Специално за изложението компанията обяви промоционална лихва от 2.9% за първата година по ипотечните си кредити.  Всички земеделски производители и заинтересовани, които посетят щанда на „Агрион“ по време на международното изложение, ще получат специален промо код, с който ще могат да кандидатстват за финансиране с промоционалните условия, валидни до 17 юни 2019 г., казаха от „Агрион Финанс“.

Ниска лихва

Според експерти по кредитиране предложението на „Агрион Финанс“ е с едно от най-ниските нива на лихви на пазара на заемите. Промоционалната лихва от 2,9% за първата година важи за кредити до 200 хил. лева, като минималният срок на заема е 60 месеца, а гратисният период за плащане по главницата е 12 месеца. След промоционалната първа година, лихвата до края на периода е 8,5%“, уточниха от финансиращото дружество. За обезпечение се приемат земеделска земя или други недвижими имоти, като процентът на финансиране може да достигне до 80% от размера на пазарната им оценка. Оценката на земеделската земя се прави от експертите на „Агрион“ и е абсолютно безплатна за кредитоискателите. Информация за пълните условия на кредитите на „Агрион Финанс“ може да бъде намерена на сайта на компанията на адрес https://www.agrion.bg/bg/finance/.

Спестяване на разходи

От кредитните продукти на компанията може да се възползва всеки, който притежава земя или друго недвижимо имущество или може да осигури като обезпечение такова имущество, без значение дали е земеделски производител или се занимава с друга дейност. Зачестяват случаите, в които клиенти на „Агрион Финанс“ са и частни лица. Изчисленията на експертите на компанията показват, че финансовият ефект за земеделските производители от промоционалната лихва може да надхвърли 11 хил. лева. Експертите по кредитни услуги, които са на щанда на „Агрион“ по време на БАТА АГРО, са готови да разяснят на всички желаещи възможностите, които кредитът осигурява, както и процеса за кандидатстване и одобрение.

Съкратени срокове

За разлика от другите финансови институции, процедурата за отпускане на кредити от „Агрион Финанс“ е максимално облекчена, а сроковете са значително съкратени. От фермерите не се търсят гаранти, бизнес-планове, баланси или други счетоводни документи. Няма изискване за откриването на допълнителни сметки, застраховки, въвличането на поръчители и съдлъжници и др. Според експерти, едно от най-сериозните предимства на финансовите услуги на Агрион е, че до отпускането на кредита, кредитополучателите нямат никакви разходи. Не се изисква такса за разглеждане на документи и такса за ангажимент.

„Целта ни е да улесним достъпа до кредити на малките и средни производители, които често са лишени от финансиране, тъй като не могат да отговорят на сложните изисквания на големите банкови институции, казаха от „Агрион Финанс”. Условията и възможностите за финансиране са разработени така, че да обхващат максимално потребностите и изискванията на агросектора, както на големите земеделски производители и малките фермери, така и на частните лица.

5 години „Агрион“

През май „Агрион“ отбелязва 5 години, откакто се появи на българския пазар. За този период дружеството се наложи категорично като най-разпознаваемият и предпочитан земеделски бранд в България. Компанията въведе най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи. „Агрион“ предложи уникален бизнес модел, което го превърна в най-предпочитаният партньор на земеделските производители. Дружеството се ползва с най-голямо доверие в бранша и се посочва от фермерите като предпочитан партньор при сделка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?