"Агрион“ дава на агентите си щедри комисионни възнаграждения

Хора от различни професии могат да си докарат сериозни доходи при сключване на сделка

Атрактивни опции за увеличаване на доходите и безплатно обучение предлага лидерът в управлението на земеделски активи „Агрион“. Компанията продължава с разширяването на националната си агентска мрежа в цялата страна. Дружеството търси енергични, комуникативни и контактни хора, които да работят за най-разпознаваемия земеделски бранд.

Дружеството предлага най-добрите комисиони в бранша и бързо изплащане на възнагражденията. За разлика от другите компании, „Агрион“ не поставя таван на комисионите и гарантира пълно изплащане на парите на своите агенти. Оттам обещават и изплащане на допълнителни парични стимули при достигане на определени нива. 

От компанията отчитат силен интерес към инициативата. „Агрион“ не поставя ограничение за сферата, в която работят или са работили нейните агенти. Те може да са брокери на недвижими имоти, застрахователни агенти, хора, предлагащи бързи кредити или пенсионно осигуряване, дилъри на коли, счетоводители, безработни, дори без никакъв опит.  Желаещите могат да получат допълнителна информация на безплатния телефон 080011166 или да пишат на [email protected].

„Всички наши агенти получават безплатно обучение и пълна подкрепа от експертите на „Агрион“ по време на целия процес“, категорични са от компанията. Дружеството осигурява безплатни правни консултации и търговски съвети за потенциалните им клиенти, изваждане на всички необходими документи за сключване на сделки и др. Това според специалистите по човешки ресурси е изключително предимство, тъй като ще могат бързо и лесно да приключват сделките си и да получат договорените комисионни възнаграждения. 

Според агенти, които вече предлагат услугите на земеделското дружество, брандът „Агрион“ им помага да сключват сделки значително по-лесно. Хората разпознават името на компанията, имат доверие на дружеството, което улеснява значително работата. Според проучване на нагласите на притежателите на имоти „Агрион“ се ползва с най-голямо доверие в бранша. Над 53% от анкетираните са запознати с дейността на компанията, а повечето собственици на земя, които са решили да продават, посочват именно „Агрион“ като предпочитан партньор при сделка. Според експертите чрез създаването на агентска мрежа в цялата страна „Агрион“  ще затвърди позицията на лидер в българското земеделие.

„Агрион“ се наложи като категорично най-иновативната в бранша през последните 5 години. Компанията въведе най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи.  „Агрион“ предложи уникален бизнес модел, което я превърна в най-предпочитания партньор на собствениците на земя и на земеделските производители. „Агрион“ е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на повечето посредници в бранша.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?