Подай сигнал

Адвокатът на Ралев: Това е лов на вещици ВИДЕО

Видео

от АЛЕКСАНДЪР САРКИЗОВ 2397 прегледа 0

Адвокат Христо Ботев

Случаят с Ральо Ралев е пример за лов на вещици, коментира адвокатът му Христо Ботев минути след като стана ясно, че кметът на район "Северен" и съучастникът му Иван Делевски остават в ареста.

Сега е модерно - кметовете, преди това бяха други хора. Не мога да си го обясня. Мярката за неотклонение не беше необходима, каза Ботев.

Подробностите гледайте във видеото.

Коментари


анонимни мишчици долни мръсни страхливи хахахх сложете по едно фейсбуче да се виждате малко кви сте изгнили отвътре хахахахахх..

Носим кофите с лайната и мятаме срещу всеки, който ни падне! Града беше разпродаден по времето на Чомака никой от нас дума не казва срещу него! Гергов прибра "Панаира" и "Стария град", ние си мъльчим! Славчо за 4 години безвремие и унизителен слугинаж покри всички тия далавери и от него остана едно напълно разбито ВМРО и сладкия спомен за неговите 1000 "патриотични речи"! Но пък за Ральо, и най-вече за Тотев, при чието управление Пловдив стана Номер 1 в България ние винаги носим кофите с нашите прясно изсрани лайна! Ние сме срам за човешкия род!

подкрепа щото напълни квартала с такива кювлии дето му пълниха гушата и строиха безогледно .Те ли ще му чупят хатъра????то в тоя квартал само селяни и разни кювлии не остана жив стар кършакалия???????????за това го подкрепят ама ще се ядосаме...........

Сега Ралев да знаеш който лъже и краде в затвора бой яде?! ти какво искаш пера и перушини да ти постелят? или курбан да ти раздадат?! Не ще си понесеш цялата отговорност защото много станахте и не бива да минаваш между капките.... Тя царската корона е тежка но и отговорна.Ако не можеш да я носиш ще береш ядове...Ти явно не можеш да я носиш щото не ти е по мярка пък и не ти отива.А ТОЯ НОМЕР С РЕВА ТОЛКОВА Е ЦЕНЕН .ТОЙ И ВАНКАТА ТОТЕВ ГО ПРИЛОЖИ.И ТОЙ ЗЯ КАТО ВУВУЗЕЛА.ГОЛЕМИ СМШНИЦИ СТЕ. Ами да ти кажа и мойте внуци ходят тук и там ама според чергата ни .За което стигат парите стигат от друго се лишаваме.Ти хем заплата хем крадеш хем баща ти и майкати крадат хем жена ти краде ами той лаком гъз кръв сере.....Сега ако си невинен да те пускат ако си виновен на топло и имотите продадени парите в хазната ....като излезеш заякнал ще поработиш честно ще си изучиш децата....така като правим ние?! Бъди здрав че голяма нива имаш да ореш................................

ЗАЩО ТОЧНО ТОЙ?

Ральо шамара го поощипаха малко, но така е като си нагло копеле и нямаш мярка!

Добре де, Иванчева я хванаха посред бял ден с петдесет и няколко хиляди лева в колата и народа се пени, че е невинна, макар, че тя никога не е отричала, че е задържала книжата на десетки строителни фирми в кабинета си. А тука полиция и прокуратура не са хванали никакви пари в Ральо. Твърдят че някой друг ги бил взел, и уж щял да ги даде на него, а иначе обикалял цял ден с колата, ама не му ги занесъл. Въпроса е защо Иванчева я чакат да вземе парите че да я арестуват, а Ральо не го чакат, но като гледам тука коментиращия матриал изглежда го смятат за виновен. Освен това жалващият се бизнесмен никога не е говорил със самия Ралев, а уж е пращал свои хора при него.Ама дали е така? Нещо ми намирисва работата и май Ботев е прав.

Странно! На последните избори Ральо прави най-добър резултат за ГЕРБ, а Бат Бойко за награда го дава на Прокуратурата!

Ако говорим за подкрепа да отворим очите на невежите с малко статистика. 1. На миналите местни избори Ральо спечели кметското място в Северен с най-голям процент подкрепа от всички районни кметове в града. и 2. На последните Евро-избори в неговия район Северен, ГЕРБ имат най-висок процент подкрепа от всички райони в Пловдив. Ако това не е подкрепа какво е?

ГОШО 06.06.2019 | 7:57 НЕ КУПУВАЙТЕ В КАМЕНИЦА ХИЛ...ЗЕМЯТА Е ОТРОВЕНА ОТ БИВШИЯ ЗАВОД...НИКОЙ НЕ ПОИСКА И НЕ НАПРАВИ НЕОБХОДИМАТА ЕКСПЕРТИЗА ПРИ ПРОМЯНАТА НА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО...ОТРОВАТА ОТ БИВШИЯ Е ПРОНИКНАЛА ДЪЛБОКО И АКО ЖИВЕЕШ ТАМ СИ ОБРЕЧЕН...

Ральо е топловградски външен кенеф и технотарикат. "Инжинерчето" две приказки не може изказа, ама кавалите от "Северен" си го искат, да си краде, да си гуляе , а бабите от квартала да зобят палмов кашкавал. Ами изберете си пак Дральо....

Адвоката не е наред, адски прост и тъп е

Има много по големи крадци от него в общината , тях кога?

Какви подръжници за тая мишка Ральо ?!!!!!!!!