Адреналинката Яна - от домашно порно до Холивуд

Скандално известната екс адреналинка Яна е на път да преориентира изцяло кариерата си, след като е тръгнала по стъпките на холивудските звезди. Русокосата красавица е част от новия хит „Дъмбо“, който очакваме да се появи по родните екрани в края на месеца. Яна е била избрана за участие след редица кастинги, като основен коз за решението е опитът й в художествената гимнастика, който тя тренира дълги години.

„Имаше изисквания да можем да правим шпагат и мост, както и да сме се занимавали с балет. Сцените, в които участваме във филма, са три. За тях обаче репетирахме две седмици по цял ден. Холивудски хореографи ни казаха какво точно да правим. Два месеца снимахме в Англия,“ призна Яна, която очаква второ дете в началото на лятото.

Тя обаче така и не желае да разкрие кой е бащата. Двамата с първия й съпруг Ивайло Леков продължават да водят дела за попечителство на първородния им син, а именно той е и причината за скандалната й известност, след като преди време публикува техен секс клип като акт на отмъщение срещу нея.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?