Адреналинката Яна не може да се разведе със съпруга си

Съпругът на адреналинката Яна Христова се укрива от съда и тя не може да се разведе с него. 31-годишната танцьорка още през пролетта започна дело за прекратяване на гражданския си брак. През април то беше отложено 42-годишният мъж Ивайло Леков не се яви в съда и съдия Тодор Тодоров даде срок от три месеца, за да може той да бъде открит и да му връчат призовка.

На 1 юли отново нямаше никой от негова страна и съдът пак даде отсрочка – този път само за 30 дни, за да бъде потърсен на другите му адреси.

Самата Яна също бе редовно призована, но не се яви на вчерашното заседание, тъй като роди преди месец. Вместо нея в Софийски районен съд дойдоха адвокатът ѝ заедно с новия ѝ приятел, писа "Телеграф“.

Защитникът поиска от съда да бъде назначен на Ивайло Леков служебен адвокат. След като се съгласи, съдия Тодоров обясни,че хонорарът трябва да бъде поет от молителката. Адвокатът на адреналинката пък помоли да бъде възможно най-ниския, предвид различните обстоятелства в момента – че наскоро е станала майка. Така съдът закова 400 лв. и обяви, че след като бъдат преведени, ще може да насрочи нова дата за следващото заседание.

В края на май адреналинката стана майка за втори път – отново на момченце, което нарече Даниел. Яна Христова има и 10-годишен син Емил, който е от брака ѝ с Ивайло Леков, който сега се опитва да разтрогне. За правата над детето Яна също води дело с Леков.

Източник: fakti.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар

06.07.2019 | 00:40

Пyтката ти изрусена ли е, кyрволяк ?

Отговори
0 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?