Адреналинката Дани в ново амплоа след "Господарите"

Бившата състезателка по художествена гимнастика Даниела Николаева, която изгря на големия екран като адреналинка в предаването "Господари на ефира", ще се пробва като актриса или телевизионна водеща след края на шоуто.

Красивата пловдивчанка разкри пред "Марица", че в момента е подновила участията си с балет "Нова". Често танцува на сцената и по време на концерти на "Ъпсурт". Освен това Даниела се снима в клипове на известни изпълнители, а последното видео, в което можем да я видим, е към хита на Ицо Хазарта - “Гладен". 

Блондинката е трикратна републиканска шампионка по художествена гимнастика и с носталгия си спомня зaбавни случки от състезанията. "Забравих си международния паспорт вкъщи и отборът замина без мен към Чехия, а аз се върнах, за да си го взема. Наложи се треньорките ни да спрат международния влак за Бърно, защото аз не успях да стигна навреме. Та целият влак чакаше мен, но поне всичко това не беше напразно. Върнахме се с бронз от тази Световна купа", спомня си Дани.

Идеалът за мъж на бившата адреналинка е спортист с приятна външност, интелект и чувство за хумор. Дани обаче пази в тайна дали вече го е срещнала.  
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?