Подай сигнал

Ад в поп-фолка: Съдът взе детето на Емануела СНИМКИ

Лайфстайл

от Екип Марица 76894 прегледа 0

Снимка: Гугъл

Съдът отне 4-годишния син на фолкпевицата Емануела и предостави упражняването на родителските права върху малкия Мити на неговия баща Димитър Динев, наследник на туристическия бос от "Свети влас" Динко Динев.

Рядко срещаното в България решение на съд да даде родителските права на бащата, а не на майката, е постановено от съдия Елена Динева на 25 юни, пише "Телеграф". И магистратът няма родствена връзка с милионерската фамилия на братя Диневи.

Според постановеното от магистрат Елена Динева решение, фолкпевицата Емануела е осъдена да плаща по 200 лева месечна издръжка на Димитър Динев. Майката има право да вижда сина си Мити за по-дълго време 2 пъти месечно – всеки първи и четвърти петък на месеца, като е задължена да връща детето на баща му не по-късно от 17 часа в неделя.

Емануела има право да прекара 1 месец през лятото с детето си, като ваканцията не трябва да съвпада с платения годишен отпуск на бащата Димитър Динев.

Часове след обявяването на решението на съда, Емануела публикува на официалния си профил във Фейсбук позицията си по казуса, като намекна за родствена връзка между съдия Елена Динева и знатната милионерска фамилия Диневи.

"Принципно не бих дала коментар, но когато става дума за децата ми няма как да замълча. Започваме от там, че съдийката се казва Елена ДИНЕВА! След това, че нищо от моите доказателства и свидетели по делото не са взети под внимание. Защо ли? Бившата му приятелка Ванеса Георгиева (която е изключителен човек и заради която постигнахме споразумение преди известно време), свидетелства, че той не се е виждал със сина си през времето, когато са били заедно!

Мотивите за това решение обаче са, че аз съм отчуждавала сина си от баща му и защото много съм работила. Какво да кажем за докторите и хирурзите, които дават нощни смени, както и всички жени, които работят нощно време или на смени и имат деца? Нима те не се грижат за децата си? Според Елена ДИНЕВА, нямаме това право!!!

Женската злоба понякога взема превес пред правосъдието, без значение дали има изключително много процесуални нарушения! Но слава Богу, има и нормални Съдии, които ползват статуквото си правомерно и непреднамерено, а справедливо! Има още много неща, които мога да кажа, но нека не бързам с всичко на този етап!

Димитър не е взел сина ни, нито му плащам издръжка. Преди да стане това, (ако изобщо е възможно да стане) ще трябва да се минат доста инстанции! А греховете в душите на хората обаче, няма откъде да минат, за да бъдат пречистени! В амбицията си да отнемат децата от майките им (в случая безпредметно) е грозно и неморално. За какъв морал да говорим, когато ИМЕТО и постъпките говорят сами!!!"

Припомняме, че фолк дивата се изпокара грозно с наследника на туристическия бос Динко Динев, а междувременно той успя да вземе за отглеждане детето им.

Делото за правата върху сина на Емануела и наследникът на Динко Динев се точи от месеци в Софийския районен съд, след като изпълнителката се раздели с бурен скандал с милионерския наследник.

Още при разлъката Емануела охули с груби думи цялата милионерска фамилия Диневи и оттогава тя не е допускана да припари до тузарските хотели на семейството на "Свети Влас".

След краха на връзката си с Димитър Динев, красавицата подхвана нова любовна връзка – с нотариуса Мартин Николов – Елвиса.

Фолкпевицата, която има и друг, по-голям син от предишна връзка, е обжалвала решението на Софийския районен съд да й бъде отнет сина на по-горна инстанция в Софийски градски съд. Братът на малкия Мити пък - 19-годишният Христо, миналото лято бе абитуриент, пише show.blitz.bg.

Коментари


Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди! Десетки видове игри, томболи, лотарии! Развий твой блог - печели от писане на статии! Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите! Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате! Регистрация тук - https://vipigri.com/register.php?ref=70876& bsd=VXkF9zYbBXv

Аз прочетох дупето!

ИСТИНАТА Е ЧЕ СЪДЪТ Е РЕШИЛ ТАКА А И СЛЕД НЕЙНИТЕ ИЗЦЕПКИ ТАКА И СЕ ПОЛАГА ДА СЕ НАУЧИ ЧЕ КУРВАРЛЪКА СЪС ОДГЛЕЖДАНЕТО НА ДЕЦА ИМА МОРАЛ,И ТО ГИЛЯМ !!

Проститутка и майка-две крайно несъвместими неща.

Това е най-абсурдното "съдебно" решение...Нямам думи. Без никакви доказателства и аргументи и въпреки многобройните доказателства и аргументи за обратното...Някои хора наистина превърнаха съдебната система в публичен дом.

Ад и Ужас...голям Скандал...цяла България е в Шок от тази новина...и половин европа...не е ясно какво ще ства за напред...голям Ад...добре че има кой да ни информира за толкова важни неща.......

Ти с тази уста майка си целуваш и хляб ядеш. Заради такива отпадъци като тебе страда България. Чалга и аз не слушам, но съм убедена че детенцето ще е най-добре при майка си. То познава само една майка и на друга жена МАМА няма да каже. А ти боклук мръсен, ако си майка...Много жалко. Ако не си....значи има Господ. Ако имаш малко сиво на втория етаж се замисли как би се чувствала ти, ако ти се случи нещо подобно. Ти не си нищо повече от един микроб, който заразява хората с простотия и злоба, а и щом използваш толкова мръсни думи...почивната си ТИ!

Емануела пожелавам ти успех на последнато дело. Дано е в твоя полза. Да,ти си певица,но също си и добра майка.Харесвам те въпреки ,че не слушам чалга.

Борисе всяка маика биго направила!!!!!!

От Емилия стана на Емануела...

Искате богати мъже после мрънкате!Всичко си има цена в този живот.

Майка ли била? Това не е никаква майка.Това една долна интересчийска нискобюджетна проститутка,на която единствената цел в живота е как да се докопа до парата без значение с какви средства.Затова забременя и за това роди това дете.Мислеше си,че така парите на Диневи вече са в нейният джоб.Но те се усетиха,че никаква любов не е имало от нейна страна и затова и показаха среден пръст.Може да са всякакви,но в този случай им казвам едно голямо евала,защото можеха да я изгонят заедно с детето,но не го направиха.А сега тази проститутка пак иска чрез детето да печели пари от издръжки.Долна нискобюджетна шаврантия.

Ало! Вие репортерите от марица, да не сте подкупени от Диневи? Други думи, освен "милионерски наследник" и "туристически бос" , знаете ли? Преди много години, бях чела една статия, за студентите, по журналистика в УНСС. Учителите казваха, че кандидатит-репортерите, били абсолютно неграмотни и допускали елементарни грешки, от български език, за втори клас. Не повярвах... Но ден след ден, се убеждавам, в това. Искрено се надявам, Емануела, да си запази детенцето и да издуи, "богатият наследник", до последно, защото такива разглезени глупаци, това заслужават! Направил е дете, ще мълчи и ще плаща! Хайде, със здраве!

Хахахахаххаххахах след парти може да минава да го гледа как спи

Каквато и да е Емануела, тя е единствената майка на това дете. Да го вижда 2 пъти в месеца е наистина грозна постъпка на фамилия Диневи, защото не се и съмнявам че решението на съда е тяхно дело

Ей мале..няма значение чалгарка ли е или не,трябва да се гледа друго,става ли не става ли за -майка-

За какво им са на проститутките деца!

Истината е че за всяка една заКУРАвяла фолкпачавра това не са мили и скъпи деца,а един тлъст и сочен пенсионен фонд тип ЕДИН ХРАНИ НО ДРУГ БАБАНИ.

Жалко е когато се ражда дете с единствената цел - финансови облаги.

Съда дава децата на пачаврите и затова има копелета! А, тая е и анално податлива проститутка и не става за майка.

На 100 % съм сигурен,че съдийката е взела подкуп .Алчни същества и децата от майките разделят за пари

Парите прават чудеса. Имаш ли ? всичко е възможно.

Искам и Силно си мечтая да съм чисто гола и приклекнала под голото ароматно примамливо вагинално благоухание на Кака Емануела тя да е чисто гола над мен и да ми дава два кура големи и сочни в женското ми устенцето от нейните ръце да ги лапам и също така от нейните ръце да ми ги празни в устата и вагиналният и секрет да гълтане и спермите на куровете от нейните ръце