Подай сигнал

Ад в поп-фолка: Софи Маринова шокира всички с тези СНИМКИ

Лайфстайл

от Екип Марица 43541 прегледа 0

Снимка: Гугъл

Последните 5 месеца бяха много бурни за Софи Маринова. Тя вдигна пищна сватба а след това набързо се разведе с мъжа си. И днес отново е необвързана.

Ще се изненадате да разберете какво прави Софи без Гринго, а отговор на това даде самата изпълнителка в социалните мрежи.

Докато някои от почитателите й мислеха, че ромската перла ще се депресира от развоя на събитията в личния й живот, други бяха сигурни, че тя бързо ще превъзмогне обстоятелствата. Очевидно е, че вторите се оказват прави!

На една от последните снимки, които Софка е качила в мрежата, е видно колко добре си изкарва с наргиле в ръка. А посланието, което отправя, е повече от потвърждение за това, че емоционалното й състояние е много добро.

"Толкова е просто да бъдеш добър човек. Трябва само да се поставиш на мястото на другия човек, преди да започнеш да го съдиш", цитира чужда мисъл в профила си певицата, за която явно нуждата от баланс в този момент е от първостепенно значение, пише show.blitz.bg.

Коментари


Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - https://vipigri.com/register.php?ref=70876& bsd=VXkF9zYbBXv

Ко коментирате цигани расистки вие нейния живот никога няма да го изживеете. Много сте жалки. ЗА ВСИЧКО НА БГ ЦИГАНИТЕ СА ВИНОВНИ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ че и българите се намират боклуци мършари. Всички сме едно в еда държава живеем. Расисти

Наскоро прочетох един цитат: ,,Мисли на време, за да не съжаляваш след време"!

И къде е този "ад", за който се споменава в заглавието?

Един живот живем

Живот всеки есвободен човек каквото реши това ште прави

Super

Циганска работа!

и кое е шокиращото бе тъпаци

Потрес и ужас аман от Тея роми .Само за тях пишете. Ква е тая и с какво е допринесла за културата , с нищо само с гаден мазен гласец и тъпа музика

Престанете да ни занимавате с Мангали

Тя пее най хубаво от ввички роми бе тя е ромка ама е по умна от вас тъпите българи... И аз съм българка но си го признавам... ???

Дедо, мноого си прост. Комплексар

Като човек не е кой знае какво, но като певица е БОМБА! Марица, какво им е шокиращото на снимките?

Ужас, Потрес, Ад. Марица да ви имам заглавията. Пълни некадърници сте.

Мазна ромка , пееща тъпа , гадна, отвратителна , помиярска, слузеста, чалгия за тъпи мазни ,глупави ,смотани ,задръстени фенове на отвратителна чалгия.