Подай сигнал

Ад в поп-фолка: Люси Иларионов загуби битката

Режисьорът пак се ошишка

Лайфстайл

от Екип Марица 81184 прегледа 0

Снимка: Гугъл

Люси Иларионов е в паника. Режисьорът на чалга хитове отслабна драстично след операцията на стомаха, но сега отново се е ошишкал. И вече е пуснал голямо шкембе, пише в. „Уикенд”.


Режисьорът е на път да изгуби битката с килограмите , защото си е върнал голяма част от предишното си тегло. Той е налял отново телесна маса, видяха репортерите на изданието.Преди четири години Люси Иларионов прие драстична крачка към свалянето на килограмите и за запазване на здравето си.


Той трудно се движеше и си докара куп сериозни болести заради наднорменото си тегло.

Затова хвана самолета за съседна Турция и акостира в елитна клиника, за да се подложи на необходима операция.

В болницата мастити хирурзи изрязаха голяма част от стомаха му. След като премина и курс на рехабилитация, той се върна в родината.

Вследствие на интервенцията Люси Иларионов не можеше да приема големи количества храна и отслабна драстично, и скоростно.

Операцията струваше на режисьора 10 000 евро и поне в началото имаше невероятен ефект.

В един момент Люси достигна заветните 90 килограма, но от рязкото отслабване кожата му увисна като на много възрастен човек.

В последно време обаче Иларионов отново покачва габаритите си и вече е чукнал 120 килограма.

„Тъй като стомахът е мускул, след 6-8 месеца вече има нормален размер. Хубавото е, че в него се намират и рецепторите за глад.

След като са изрязали голяма част от този орган, през следващите месеци не се изпитва глад, а това помага допълнително за свалянето на килограми”, обясняваше след операцията режисьорът.

Но сега Люси Иларионов пак се е ошишкал, а дали това ще продължи или не, само бъдещето ще покаже. Близките му се молят бедата от миналото да не го застигне отново и да не се наложи пак да легне под ножа.

Коментари


Само простотии бълвате. Крайно време е да напишете нещо смислено. И не цензурирайте

Napravo se cudite kak da cernite horata,samo izmislötini,glupaci

То трябва и движение.

Tova da se sluchi s teb kakvoto pojelavash.

Пълни глупости

Да мре туй прасе ????

Правим разлика от„Ям за да живея” и „Живея за да ям”.При него е втората фраза.

Местя го в другия крачол. Бал съм и майката на все

До долу ковентиралия, че в България имало по-добър вариант: Смях в залата!!! Точно тук експериментираха върху мой познат и ми инфектираха крака(София-няма значение в кои клиники). Става дума за хирурзи на високо ниво. Човекът щеше да си изгуби крака. И когато отиде в Турция, само след 3 дена лечение, всичко се нормализира. Когато звъннаха от София, за поредната операция и им заявиха, че е отишал в Истанбул, лекарят каза" добре е направил, тук няма кой да му направи това лечение, дръжте ме в течение". А преди това цървелите го оперирват 3 пъти и се стига до инфекция на крака...В Турция се чудят как може да се оперирва инфектиран крак??? Това е все едно да пиеш оцет и да си със запек...Имаме свестни лекари, но повичето са некадърни и алчни. В Турция държавата инвестира много в здравеопазването и привлича кадри, не ги гони!!! Там е разликата.

И няма начин после да се "плюска", и да се "вдигат килограми"...

Като не знае къде да се оперира, никой не му е виновен! В България се правят успешно операции, които са на друг принцип и където стомаха не се изрязва. Операцията е лапароскопска и пациентът, след 7дни, вече е здрав. И всичко това струва само 11000 ЛЕВА! Е???

Многоплюска това е проблема

Смърт за всички и всичко що е чалга!!;

Има една поредица, казва се :"Аз тежа 300".Обикновено са американци или англичани.Подлагат се на такава операция, за съжаление мнозинството после си връщат килограмите.Проблемът е психологически. Трябва да се посещава психолог и да се премахне причината за зависимостта от храна.