Подай сигнал

Ад в поп фолка: ДесиСлава разтърси мрежата с тези СНИМКИ

Лайфстайл

от Екип Марица 43925 прегледа 0

ДесиСлава не спира с провокациите си към публиката, обличайки се в интересни тоалети, подчертаващи и без това закръгления й външен вид.
За зла беда ДесиСлава отново трупа излишни килограми, а тъкмо преди няколко месеца беше заслабнала ударно.


Битката на Деси с килограмите датира, откакто блондинката забременя и роди. Цял живот миньончето бе една от най-стройните, макар и сочно оформени изпълнителки от каталога.


Покрай най-щастливото събитие в живота й – детето, което роди, Деси обаче загуби няколко рунда в мача с наднорменото тегло. Чрез воля успя напролет да покаже, че има какво да направи по въпроса и за един кратък период доказа, че кантарът сочи по-благосклонни цифри и като цяло заслабна, писа „България Днес“.


Бързо се смени този период с настоящия – в началото на летния сезон Деси показа, че има над какво да работи с диетолога и във фитнес залата. За радост на феновете със или без излишни килца Деси заби хитове от златния си ретро чалга период и накара цялото заведение да дере гърло с нея както на балади, така и на добре познати парчета.

А за ужас на модната полиция Деси бе в рокля на леопардова щампа. Така тя подчерта закръглените си форми, които отдавна иска да стопи, но не може.

Вижте снимки на певицата във въпросната рокля!

Коментари


Тя си е един лигав лигоч,който на въпроса коя е столицата на Румъния отговаря-Свиленград.

Деси е много добра душа. Дано успее да си върне формата и да е щастлива и все така гласовита.

С тези излишни килограми,като не може да се облича подобаващо изглежда като отворен плажен чадър.Удачно е да се обърне към стилист,защото е смешна.С тези къси роклички дебелите й крака се срамуват .

Много си е готина!

Проблемът е не, че е дебела, а това, че е чалгаджийка.

ozкubаnа