Подай сигнал

Ад в Nova: Голям гаф в "Черешката на тортата"

Лайфстайл

от Екип Марица 77128 прегледа 0

Снимка: ГУгъл

Сценаристите на "Черешката на тортата" допуснаха огромна грешка по време на последния епизод на кулинарното шоу. И в крайна сметка дори не се опитаха да я замажат, а оставиха хората в заблуда.

През изминалата седмица в шоуто участие взеха близначките Емануела и Доротея Толеви, диетологът Енджи Касабие, репортерът Георги Георгиев и интериорният дизайнер Алекс Ковачев. А водещият шеф Иван Манчев и сценаристите на шоуто се подиграха с последния и му отнеха незаслужено една точка.

Интериорният дизайнер Алекс Ковачев покани своите звездни гости в дома си и още от вратата успя да ги шашне със стил. Вечерята също бе на ниво и всички му дадоха десетки. Единствено Георги Георгиев смъкна с една точка с оправданието, че половинката на Алекс - Гергана Малкоданска, му е помагала в приготвянето на ястията.

Четирима участници, три десетки и една девятка - и първолак може да сметне, че общият брой на точките на Алекс е 39. На следващия ден по време на вечерята на Доротея, явно шеф Манчев и сценаристите са получили амнезия. Култовият Иван Манчев донесе плакета за най-добрия готвач и обяви точките на всеки един от участниците. Оказа се, че по неговите думи Алекс има едва 38 точки?!

А както вече изчислихме по-горе, неговите точки трябва да са с една по-високи. Най-наблюдателните зрители веднага отбелязаха този пропуск и скочиха остро на предаването в социалните мрежи. Алекс успя да изненада гостите си с изискани блюда, които поднесе по много интересен и атрактивен начин. Уви, не успя да вземе плакета на победителя, който преди година спечели неговата половинка, която шашна зрители и гости с перфекционизъм в кухнята. Остава загадка кой кого в случая е научил на тези тънкости в кухнята, които омайват всичките им гости, пише show.blitz.bg.

Коментари


Тая простотия още я гледа някой ???

Ад в сайта на Марица. Изсраха още едно голямо лайно.

Пишман телевизия, не случайно приятел я назовава Босфорска телевизия

Аман от нагласени шоа!Защо изобщо ги давате?Ама то дали ще е турски сериал или това все тая.Куха телевизия.

Да ви имам проблемите! Тези измислени, световно неизвестни звезди кой ги избира?

Защо се учудвате то всичко.е нагласено във тази телевизия .

Написаното е точно така ! Точките на човека бяха 39, не.38 !

Да ви имам заглавията! Само заради тях не ви чета дописките нескопосани. Кой го направи този сайт и защо още съществува...!?

abe vie ste golyam maitaap be hahahahaa