Ад в Капките! Лили Иванова съди Стефан Илчев!?

Лили Иванова смята да съди певеца Стефан Илчев, разкриха пред „Галерия“ източници, близки до примата. Естрадната легенда била обидена, че без нейно разрешение Илчев изпълнявал златните й хитове по задимените пиано барове, в които е канен.

 

Пред свои колеги Лили споделила, че вече се е свързала с адвоката си, тъй като никога и по никакъв повод не е давала съгласие Илчев да изпълнява хитовете й и да взима пари за това.

 

Всъщност, истината е, че по закон единствено композиторите на песни имат право да забранят тяхното изпълнение. Дали Иванова ще се свърже с тях и ще повече война срещу Стефан, предстои да разберем.

 

Разбира се, причината за напрежението далеч не се крие в няколко изпълнени песни. Запознати от музикалните среди напомнят, че двамата отдавна не мелят сол. В интервю преди няколко години Илчев самонадеяно заяви, че ако не е той да пее старите й хитове, хората отдавна щели да ги забравят.

 

Нещо повече – Митко Щерев лично му подарил „Хризантеми“, която Лили има забрана да изпълнява. Илчев има изрично разрешение да изпълнява и „Детелини“, чиито автор е Асен Гаргов. За останалите песни обаче Стефан не е получавал зелена светлина, твърдят близки до Лили, и именно за тях се е хванала примата.

 

Стефан неведнъж е подчертавал как фенове са го хвалели, че пее много по-добре от примата.

 

Коментарите му са подразнили егото на Иванова, макар певицата до момента да запазва мълчание в публичното пространство.

 

Илчев в действителност е известен като „мъжката Лили Иванова“. В шоусредите обаче не одобряват високото му самочувствие и смятат, че е безочливо да се смята за по-добър от нея. С участието си в „Като две капки вода“ Стефан се утвърди като гениален имитатор. Той е сред любимците на публиката и има реални шансове да спечели шоуто.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
златена

златена

24.04.2019 | 20:36

Фалшива новина жълтите сайтове и злобните хора в България се опитват със измислени лъжи да прецакат Стефан Илчев дръж се момче с теб сме обичаме те

Отговори
8 0
златена

златена

24.04.2019 | 20:31

Фалшива новина жълтите сайтове и злобните хора в България се опитват със измислени лъжи да прецакат Стефан Илчев дръж се момче с теб сме обичаме те

Отговори
6 1
почитател на  Лили Иванова

почитател на Лили Иванова

24.04.2019 | 16:07

самочувствието на малкия е шокиращо и просташко: https://dariknews.bg/novini/interviu/stefan-ilchev-muzikata-e-moqt-zhivot-515412

Отговори
0 7

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?