Ад! Алекс Сърчаджиева призна кой е най-големият й страх

Алекс Сърчаджиева не спира да работи и е толкова отдадена на превъплъщенията си на сцената, че сякаш нищо не е в състояние да я разконцентрира. Освен мисълта за един от най-големите й страхове.

 Наскоро тя призна свой кошмар, заради който е отложила много от пътуванията по света. Алекс страда от клаустрофобия и дори само мисъл, че трябва да лети със самолет я ужасява.

„Сигурно никога няма да отида до Америка, например, защото преди това трябва да ме упоят, да направят нещо такова, от което с часове да не се събудя в самолета. Последният път, когато пътувах до Москва, въпреки че полета до там беше 3 часа, положението беше много зле”, споделя Сърчаджиева в скорошно тв интервю. Но все пак добавя с усмивка, че би пробвала да излекува този проблем с хумор.

Източник show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Банално и отегчително

Банално и отегчително

28.04.2019 | 09:10

До авторите на статии за Сърчаджиева: Не ви ли писна да публикувате еднообразни и никому ненужни новини относно нейната особа ? Този ваш подход напомня една минала епоха преди повече от 30 години, когато цялата нация беше длъжна да следи житие и битие на Първия- къде, как, кога, с кого...Освен това, честите публикации по нейн адрес веднага след кончината на съпруга и могат да се тълкуват недвусмислено и като умишлено издевателстване и вмешателство в личния живот на един индивид, което като неприкосновеност е подсъдно според някои текстове на родната ни Конституция. В общи линии търсите евтини сензационни материали, които да възбудят обществения интерес, но резултата е постигнал отдавна обратен ефект.

Отговори
4 0
Луцифер

Луцифер

27.04.2019 | 16:09

Ти мина през ада,това ще бъде само гъделичкане

Отговори
5 0
Невена

Невена

27.04.2019 | 13:42

Пробвай Саше нищо не губиш,само можеш да спечелиш

Отговори
2 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?