Подай сигнал

Абитуриентите на Пловдив - истории за успеха и вдъхновението

Бал 2019

от Габриела Лазарова 3195 прегледа 0

Абитуриентите от Хуманитарната гимназия "Св. Св. Кирил и Методий"

Популярни и успели, красиви, вдъхновяващи и талантливи, пловдивските абитуриенти от випуск 2019 са готови за едно от най-чаканите и вълнуващи за тях събития - бала по случай завършването.

След броени дни градът ще засияе с ентусиазма на своята млада смяна. Клаксони ще огласят улиците, дворовете на гимназиите ще станат поле за нови емоции, заведенията ще се препълнят с хора, вдигащи шумни наздравици за успеха на своите пораснали деца, готови да прекрачат прага на новото предизвикателство в живота си. Те пък ще броят заедно до 12 и ще запеят вечната балада на "Щурците" - "Клетва".

Сред завършващите от първия набор на милениума се открояват различни младежи - изявени певци, талантливи творци, царе и царици на социалните мрежи, брилянтни математици, лауреати, красиви модели, успешни спортисти и още, и още. Много от пловдивските момчета и момичета вече превземат световни подиуми, печелят първи места на световни първенства, приети са в едни от най-елитните университети, захващат се със собствени бизнеси и започват да градят успешни кариери още преди да са завършили.

Колоритни, различни и запомнящи се - това са тазгодишните абитуриенти на Пловдив, за които "Марица" ви разказва в навечерието на баловете.

Коментари