Зейнеб се готви да срине Гала

Когато Зейнеб Маджурова си навие нещо на пръста, няма сила, която да я спре. Участничката в първия „Биг брадър“ за пореден път показа, че няма никакви пречки пред амбициите си и този път постигна една от мечтите си – свое женско развлекателно шоу. Предаването й вече е факт, а мераците на туркинята от Бургас са да бутне по рейтинг водещата Гала, пише "Уикенд".

Макар Зизу и водещата на „На кафе“ да се водят първи приятелки, двете не рядко са попадали в конкуренция. Разбира се, за сега резултатът от нея винаги е бил в полза на Гала. Още преди да започне да помага като репортер в Нова телевизия, каквато е голямата й мечта, Зейнеб първо минава през няколко кабеларки и води свои рубрики именно в сутрешните часове. Така с водещата на „На кафе“ не рядко се налага да се борят за една и съща аудитория. Едва след години, когато Зейнеб успява да се добера с работата си в Нова телевизия, започва да се учи на професионализъм от колежката си. След толкова години в сянката й обаче, Зизу най-накрая събра смелост да покаже, че не е доволна от това цял живот да бъде само репортер. Желанието й да поеме цялото шоу се изявила още повече, след като на Гала й се наложи да отсъства от работа няколко дни. Тогава бургазлийката бе извикана да поеме повече ангажименти и ефирно време, за да запълни дупката. Заедно с другата щатна репортерка в предаването – Ася Енева показаха, че могат да се справят с всяка празнина в сценария и дори им се услади възможността да са малко повече пред камерите.

„Тогава се замислихме дали да не си направя едно предаване и да каня Ася като гост. Толкова много имаме да разкажем и да покажем“, призна си по това време Зейнеб. Само няколко месеца по-късно амбициозният й план вече е в ход. Маджурова си е направила свои канал в интернет портала „Ютуб“ и в него събира видео клипове, в които показва живота си. Това, което мнозина веднага забелязват от тях обаче, е, че в жестовете, мимиките и дори стила на говорене, Зизу много наподобява Гала. „Сякаш я копира, за да може да се хареса на аудиторията. Дори не е нужно да го прави нарочно, а просто, защото така е свикнала“, коментират последователи на туркинята.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?