Защо Доналд Тръмп ще остави без подарък Мелания Тръмп

Първото семейство на САЩ безспорно се радва на куп привилегии. Но всичко си има своята цена. Доналд и Мелания Тръмп за поредна година ще посрещнат коледните и новогодишните празници в частната резиденция на президента в Мар а Лаго, Флорида, но едва за втори път в ролята си на президент и Първа дама, пише лайфстайл. И какво е по-различното?

Мелания Тръмп е луда на тема Коледа. Това си пролича и по украсата на Белия дом, която с последните две години е по нейна идея. Тя може и да не бе приета положително от всички, но не може да й се отрече ентусиазмът. С него бившият модел декорира и луксозното имение и се подготвя за празничната трапеза.

 

Снимка 394394

Източник: GettyImages

 

Семейство Тръмп ще прекарат празника с деца и внуци, както и с родителите на Мелания. А на подобни празнични коледни събирания е прието всички да си разменят подаръци. Оказва се обаче, че Първата двойка на САЩ съвсем е занемарила този обичай.

А оправданието идва от многото ангажименти, които са им на главата и от които не остава време да изберат с какво се да се зарадват един друг. Предполагаме, че тази невъзможност не засяга пряко и техния 12-годишен син Барън, който със сигурност ще е разочарован, ако остане без подарък.

Мелания може да няма време да избере подарък за съпруга си, но намира достатъчно, за да се консултира с екипа готвачи, които ще подготвят празничните менюта, пише Express.

Освен да си хапнат и пийнат подобаващо, Първото семейство и техните деца и роднини ще посетят традиционната празнична литургия, която отбелязва Рождество Христово.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?