Вижте как рефер-депутат срича при четене ВИДЕО

Съдията на Ботев - Дунав фъфли от парламентарната трибуна

Депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов се превърна в централна фигура на днешния парламентарен ден. Причината за това обаче не стана същността на политическите му послания, а начинът, по който бяха отправени.

Апостолов изуми колегите си в пленарна зала, като в рамките на малко повече от минута прочете текст част от законопроекта за физическото възпитание и спорта по изключително странен и трудно разбираем начин. Наложи се председателстващата заседанието Нигяр Джафер да го прекъсне, за да коригира думите му.

Видео от изказването моментално плъзна из социалните мрежи и набра популярност. Коментарите варират от обвинения в липса на начетеност, през саркастични теории на конспирацията за първия роботизиран народен представител до предположение, че става дума за най-обикновено притеснение на един млад човек от високата трибуна на парламента.

Стефан Апостолов е на 30 години и кара първия си мандат в НС. Той е професионален футболен съдия и съвместява политическите си задачи с тези на зеления терен, където свири международни срещи. Стефан е син на Апостол Апостолов-Поли - лошо момче от 90-те, бивш рефер и понастоящем кмет на Симитли.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?