Скандал! Сузанита пазарува без бельо СНИМКИ

Сузанита отново стана обект на подигравки, но този път не заради нецензурни изрази в песните й, а заради… един ароматизатор. За тийнейджърката провокацията очевидно е начин на живот.

Скандалното фото, на което щерката на Орхан Мурад уж избира ароматизатор за колата си, е качено от самата нея в социалните мрежи. На снимката Сузи е повдигнала „небрежно” роклята си, под която си личи, че последното, на което би заложила, е бельо.

Разбира се, по традиция не е оставила нищо на въображението, нищо, че родителите й често убеждават, че тя е провокативна единствено в клиповете си, в името на шоубизнеса.

„Поздравявам ви с тази снимка на Сузанита, която търси ароматизатор за транспортното си средство, понеже само с проветряване очевидно не става”, наскоро написа радио водещият Драго Симеонов, който не се сдържа да превърне фотоса на Сузанита в добър повод за забавление в мрежата. Подигравките към младата изпълнителка след това, заваляха като из ведро!

В един от коментарите под статуса пък, виртуална позната на Симеонов напомня и за сходен фотос на една от популярните приятелки на Сузанита – фолкпевицата Андреа.

Двете дори имат и обща песен. Над снимката потребителката е написала с много усмивки: „Поздрави и от Андреа, която избира тоалетна хартия. По-необходима е”.

show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?