Неустоими! Мъжете от тези 6 зодии са най-изкусните любовници

В търсене на единствения, понякога сме заслепени от начина, по който той ни ухажва и пропускаме да забележим истинските му намерения. За съжаление, голяма част от мъжете, на които попадаме, са истински Казанови. С малките си трикчета те с лекота приспиват бдителността ни и правят с нас каквото си искат.

Омаяни от думите й действията им, започваме да грешим и падаме в капана на тяхната магия, ръководейки се единствено от чувствата си. За да не ни се случват подобни неща, астролозите съставиха рейтинг на любовниците, които са в състояние да завъртят главата на всяка жена, без да се интересуват за последиците от действията си.

Скорпион

Най-големият прелъстител на звездния небосклон. Той майсторски съблазнява и изкушава и нито една жена не е в състояние да му устои. Сексуалните му възможности изглеждат безкрайни. Магнетичният му поглед и притегляне не ви оставят друг избор, освен да му се поддадете. Той много добре знае къде се намират ерогенните ви зони и как да ви накара да стенете от удоволствие. А фантастичната му интуиция му позволява да предусеща всичките ви желания.

Ако случайно съдбата ви срещне с представител на зодия Скорпион, трябва да сте готова за главозамайващ романс, изпълнен с много страст. Предвид факта, че Скорпионите са изключително ревниви, трябва да сте готова, че той няма да пропусне възможност да ви упрекне в изневяра, въпреки че самият той няма да спре да гледа настрани. Представителите на този зодиакален знак обичат да експериментират и да правят секс на различни места. Не всяка жена може да издържи на темпото, което диктува Скорпионът. 

Овен

Овните са основният конкурент на Скорпионите в съблазняването. В тях има много страст, която е напълно вероятно да се прехвърли и върху партньорките им. Те са способни да избухнат и да изпепелят дамата до себе си. Основната им особеност е, че влизат в ролята на завоеватели, защото в противен случай играта не им е толкова интересна.

Овните получават истинско удоволствие да съблазняват и покоряват обекта на страстта си. Откритостта и откровеността им често изненадват жените.

Когато са с партньорката си, те превръщат всичките си сексуални фантазии в реалност и я докарват до върха на лудостта. Овните предпочитат да доминират във връзката, не и да се подчиняват. Те избират партньор с подобен темперамент, който е в състояние да ги възпламени по същия начин в леглото и да им достави истинско удоволствие. Ако обаче жената не се съобрази с правилата им, те започват да търсят друга. 

Овните нямат равни в изисканите си маниери и изкуството да съблазняват. Още повече, че най-големият любовник на всички времена - Джакомо Казанова, е роден точно под този зодиакален знак. 

Лъв

Любовник с царска кръв. Привлекателността на представителите на този зодиакален знак предизвиква неудържим интерес сред жените. В процеса на ухажване Лъвът демонстрира най-добрите си черти - от щедрост до учтивост. Той превръща отношенията с партньорката си в истински празник и с радост я дарява с удоволствие. Лъвът не само удивява със своите познания, но и умее да ги прилага в точния момент. Най-добрата награда за него в интимен план е да получи възхищение и одобрение на действията си. А дъждът от комплименти е в състояние да го възбуди и да го подтикне към нови креватни подвизи.

Точно между чаршафите Лъвът възхвалява своята кралица и прави всичко, за да разгадае най-съкровените й желания. Той винаги избира ролята на доминиращ. 

Представителите на този зодиакален знак обичат да се любуват на тялото си и всичко, което се случва с тяхно участие в леглото. В спалнята им често можете да видите огледала или видеокамера, с която обича да снима, докато прави секс с партньорката си. 

Стрелец

Любовник с виртуозни маниери! Стрелците винаги са изпълнени със сексуална енергия. В леглото с тях никога не е скучно. Те обожават жените и не пропускат нито една прекрасна дама. Непрекъснато се впускат в любовни приключения, сменяйки партньорките си като носни кърпички. Когато дамата, на която са се спрели, им омръзне, с лекота я зарязват, за да се впуснат в нова любовна авантюра. 

Представителите на този зодиакален знак обичат да експериментират а импровизациите им понякога са изненадващи. Те винаги са готови за нови интимни върхове и не спират да доказват съвършенството си с поредната порция страст.

Везни

Самата Венера им е вменила да бъдат изкусни любовници. Природната им сексуалност е магнит за жените. Те не спират да се наслаждават на красотата и съвършенството и често учат партньорките си на същото. Везните не търпят скандали, а когато са на среща, се стараят да доставят максимален комфорт на половинката си.  Знаят куп романтични думички, които прошепват в най-правилния момент, а жената до себе си издигат на пиедестал. 

Представителите на този зодиакален знак не са надарени с голямо количество енергия, но за сметка на това притежават повишена чувствителност и са наясно с всички точки, които са в състояние да докарат партньорката им до оргазъм.  

Близнаци

Това е типичният кавалер! Близнацитеса готови да извършат куп нестандартни неща, за да привлекат вниманието на обекта на желанието си. Чувствата в тях пламват много бързо и угасват по същия начин. Така след време се впускат в нова връзка, с лекота забравили за старата. 

Във външния им вид се преплитат ангелски и дяволски чери - коктейл, който действа като магия на жените.

Близнаците обожават да гледат еротични филми и да пренасят видяното в леглото си. Те са големи експериментатори и естети с развинтена фантазия. Никога не пропускат интимните ласки и са наясно с всички тайни, които даряват с наслада на противоположния пол.  С тях никога няма да ви е скучно, защото всеки път измислят нещо ново в леглото, пише jenata.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?