Масова пробация за хулиганите от зала „Колодрума“

Магистратите от Районен съд-Пловдив раздават масови пробации за хулиганите, които нарушиха обществения ред и превърнаха гала вечерта в зала Колодрума в зверско меле. Обвиняемите са общо осем на брой.

Първият човек, който се изправи пред съда беше Дилян Георгиев от град Русе. Той е разведен и е бил осъждан преди, но успя да сключи споразумение с прокуратурата и се размина с година и четири месеца пробация, тъй като призна вината си за случилото се.

Такава беше и съдбата на 32-годишния столичанин Николай Станков, който беше поставен под номер две в съдебната схема. Той не е женен или осъждан и също така не работи. И за него магистратите одобриха „пробация“ в размер на година и два месеца, след като Станков си стисна ръцете с държавното обвинение.

1 година пробация получи и 22-годишният Михаил Партиников, който също е от столицата. Момчето е със средно образование, но работи. Точно такова наказание получи и 27-годишния Иван Иванов от София. Той се призна за виновен пред магистратите и се обоснова, че до този момент не е осъждан.

В момента съдът продължава да заседава по делата срещу хулиганите. Очакванията са, че всички ще се разминат с „пробация“.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?