Извергът Викторио вадил пистолет и на тъщата

Според показанията на Ваня Министерска, майка на застреляната Дарина, извергът Викторио е заплашвал и нея самата с убийство. Охранителят мразел тъща си, тъй като смятал, че тя е виновна за семейните му проблеми и даже я подозирал, че търси друг мъж за любимата му, пише "Уикенд". Преди 2г., когато Дарина изоставила Викторио и се прибрала в дома на родителите си, охранителят цъфнал пред къщата на семейство Министерски в елинпелиновското село Белополци с пистолет в ръка.

"Тогава исках да повикам полиция, но дъщеря ми ме спря. Излезе да говори с него и да го успокои, а, като се върна, ми каза, че онзи паднал на колене и й предложил брак", спомня си за кошмарната връзка на дъщеря си Ваня Министерска. След няколко месеца, когато Дарина и Викторио се събрали, родителите били твърдо против и тогава последвала серия от заплахи от охранителя. "Ще те застрелям и ще те излежа", заканвал се на тъща си въоръженият психопат. Той бил убеден, че майката на любимата му ходи по врачки и е поръчала магия, за да ги раздели.

Семейството на Дарина имало проблеми с Викторио дори около най-щастливия момент - раждането на Никол. Охранителят настоявал бебето да бъде кръстено на неговата майка Лилия. След ожесточени скандали и заплахи Дарина все пак се наложила и новороденото момиченце получило името Никол. Викторио обаче не допускал родителите на половинката му да виждат внучето. Казвал на бебето, сочейки тъщата си: "Я виж, това е Баба Яга". "Ходихме при Дари и Никол, когато той беше на работа, за да няма напрежение", признава Ваня Министерска.

Според думите й, няколко месеца преди Викторио да гръмне жена си и детето си, той започнал да подозира половинката си в изневяра и да й устройва засади. "Появяваше се изневиделица в парка, докато Дари разхожда бебето, за да провери дали не е с друг мъж. Беше превърнал живота й в ад", споделят от семейството на убитата млада майка. В началото на миналата седмица Викторио Ангелов уби първо в апартамент в "Надежда" майката на детето си, а по-късно в храсталак край Горни Богров застреля и едногодишната Никол. Пак там Александров направи неуспешен опит за самоубийство като куршумът само одраска главата му.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?