Хороскоп: Емоционален и интересен ден

В събота ще оцените подобаващо присъствието в живота ви на момиче или млада жена, които днес ще зарадвате с приятно пътуване извън града, вечеря в ресторант и др.

Това може да бъде ваша дъщеря, внучка, друга роднина или просто приятелка. Днес ще успеете да реализирате очакванията и плановете си за деня, независимо с какво са свързани. Денят обещава да бъде успешен и интересен, с различни емоционални преживявания (особено в любовта). Пазете личните си вещи от забравяне или загуба. 

Овен

Днес няма да ви е лесно да се разберете с когото и да било. Ако е възможно отложете важните разговори и не влизайте в ненужни спорове. Няма да имате полза от тях.

Телец 

Това е ден за релакс. Може да поклюкарствате малко, но безобидно. Все пак не бихте искали да чувате неприятни неща за себе си.

Близнаци 

Това е ден за въвеждане на ред. Опитайте се да приключите със задачите до обяд. Времето ще бъде прекалено хубаво, за да го прекарате цял ден у дома.

Рак

Може да се почувствате пренебрегнати, но това няма да е умишлено. Половинката ви има въпроси, над които да помисли добре. Дайте ѝ необходимото време.

Лъв

Това е ден за тотално изключване и не правете никакви компромиси с почивката си. Може да изключите телефона, за да сте сигурни, че никой няма да ви безпокои. 

Дева

Денят ще бъде една истинска приказка. Повярвайте в мечтите си и те ще започнат да се сбъдват една по една. 

Везни

Очаква ви предизвикателство, което ще ви възвърне самочувствието, защото вие ще се справите чудесно с него. Това да ви е за урок повече никога да не се съмнявате в себе си.

Скорпион

Денят ще ви постави сериозни въпроси за решаване. Не бягайте от решението им, а се опитайте да продължите напред. За целта ще трябва да се надскочите.

Стрелец

Бъдете благосклонни към себе си и близките си. Това е ден, в който да се фокусирате само върху положителните аспекти от миналото ви.

Козирог

Това е ден, в който да съградите основите на бъдещето ви. Не жалете сили, за да се наслаждавате на повече добри дни.

Водолей

Денят ще ви покаже колко много сте обичани. Не очаквайте явен знак. Същественото, понякога е в детайлите. 

Риби

Тази събота изживейте всяка минута по ваш собствен начин. Ще имате възможност да направите неща, за които отдавна мечтаете. Не позволявайте на никой да ви попречи на процеса.

*Източник - dunavmost.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?