Горан Брегович с уникално „Best of” шоу на Античния

Горан Брегович и неговият легендарен „Оркестър за сватби и погребения“  с уникален концерт в града под тепетата. Бандата, чиято музика попадна в класацията “50 неща, които трябва да чуеш преди да умреш”, предвождана от неостаряващия гений, ще зарадва родните почитатели с впечатляващо BEST OF шоу на 28 септември (петък) в Античен театър Пловдив. Билетите за събитието са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цени от 40 до 60 лева.

Под открито небе рок звездата на бивша Югославия ще излезе на сцената освен с най-добрите балкански музиканти от „Оркестър за сватби и погребения“, така и с българските певици с неповторими гласове Людмила и Даниела Радкови. Специално за публиката в Пловдив Брегович ще изпълни най-големите си и емблематични хитове от началото на кариерата си до днес като: „Аризонска мечта“, „Месечина“, „Калашников“, „Буба Мара“ и много други.

BEST OF концертът на Горан Брегович е на 28 септември 2018 г. от 20:00 часа на Античния театър в Пловдив. Билетите са на цени от 40 до 60 лв.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?