Дъжд от пари и луд късмет за две зодии днес

Овен

В първата част от деня може да ви засипят спомени. Някои ваши притеснения са отишли прекалено далеч, за да де връщате и да съжалявате за миналото.

Телец

Първата половина от деня ще бъде натоварена, но задачите ще отпадат една по една и няма да сте толкова уморени, колкото очаквате. Вечерта използвайте всеки момент, за да си доставите поне малко удоволствие.

Близнаци

Денят може да ви притесни заради даден проблем, свързан със здравето ви. Просто се посъветвайте с лекар. Нищо страшно няма да ви се случи.

Рак

Опитайте се да планирате деня така че да не се отклонявате от плановете си. Импровизациите няма да са удачни, както и добавянето на нови задачи.

Лъв

Денят ще е късметлийски. С каквото се захванете – ще ви върви. Може да сполучите на страхотна печалба, направо дъжд от пари. Не се захващайте с работа в моментите на почивка.

Дева

Още в първите работни часове на деня някой може да ви поизнерви малко, но за това пък ще разберете интересна информация. Вечерта не пропускайте да се обадите на ваш приятел, който има рожден ден.

Везни

Днес може да се отпуснете и да си позволите да сте по-весели от обикновено. Не се товарете с мисълта за решаването на проблеми. И утре е ден.

Скорпион

Денят може да подмине някое ваше желание, но това е, за да насочи вниманието ви към други неща, които притежавате. Имате много повече, отколкото си мислите.

Стрелец

Денят може да ви донесе малко повече тъга, отколкото е здравословно. Последователността ще е спасителната ви жилетка.

Козирог

Денят ще ви даде повече отколкото очаквате, най-вече в личен план. Бъдете благодарни и не се самозабравяйте в това да искате още и още.

Водолей

Днес някой ви е харесал и няма да ви е лесно да се отървете от това. Опитайте се да бъдете максимално позитивни, за да не осъществите замисъла му и да не се откажете от вашите собствени цели.

Риби

Сега е моментът да дадете всичко от себе си, за да бъдете доволни от резултата и да няма за какво да съжалявате. Вечерта със сигурност отделете време за награда. Помислете добре как точно да се забавлявате, така че да сте най-доволни.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?