Бомбето и норвежката му група забиват в Димитровград

Пламен Петров гостува в родния си град на 15 юни с хитове на Uriah heep, Led Zeppelin и Focus



Норвежка рок група ще забива в Димитровград в средата на идния месец. Technical Estate ще разтърси публиката от песни и страхотно настроение.

Норвежците ще изпълнят някои от любимите хитове на рокаджиите. Те ще приповдигнат настроението с парчета на великите Deep Purple. Освен техните легендарни песни ще зарадват публиката още с хитове на Uriah heep, Led Zeppelin, Focus и други.

Музикантите от гостуващата рок група стартират кариерата си от града Фауске, разположен  на брега на Норвежко море и намиращ се на около 880 км северно от столицата Осло. Водещ китарист на музикалната формация е димитровградчанинът Пламен Петров-Бомбето.   

Именно той дава идеята на своите колеги да изнесат концерт в родния му град. Музикантите ще останат цяла седмица в България. 

Музикалното събитие се осъществява със съдействието на община Димитровград и читалището в с. Сталево "Васил Левски 1929".

Феновете на хард рока могат да се насладят на любимата си музика на 15 юни. Норвежките музиканти ще забиват на сцената на пл. "България" от 19 часа. Концертът е под наслов "Рок без граници”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?