Андреа прекали, изкара Кобрата извън нерви СНИМКИ

Андреа продължава да ядосва гаджето си Кубрат Пулев. Певицата от ден на ден става все по-предизвикателна и все по-гола. Тя не спира да залива социалните мрежи с разкрепостени снимки, на които не оставя много на въображението на феновете си, пише България днес.

Теодора, както е истинското й име, бе на почивка в Тайланд. Тя се показва в изключително изрязани бански. На един от последните й фотоси е вирнала дупе в басейн, а на друг - показва напращял бюст с прозиращи зърна. Всичко това никак не се харесва на Кобрата, с когото са заедно от дълги години. Боксьорът вече предупреди веднъж половинката си да спре с подобни еротични публикации. Той смятал, че с годините Андреа ще се вразуми, но става точно обратното.

"Карали сме се, ултиматуми съм й поставял и какво ли не. Не съм ОК с тези снимки! Някой път ще ми кипне и ще стане страшно. Андреа е певица, много е талантлива. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи, евтини снимки", заяви преди Нова година Кубрат публично в телевизионно предаване. Думите му още повече са налели масло в огъня. От инат Андреа стана далеч по-разюздана в публикациите си в социалните мрежи.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?