65-годишна майка на 3 деца разкри тайните на красотата

Жена, на който никой не се уморява да гледа. А е на 65. Кой още може да се похвали с това? Кристи Бринкли е безспорният идеал за подражание.

Дамата има в социалните мрежи над половин милион последователи. Но интересът към персоната ѝ не гасне. Стотици хиляди следят за новите ѝ снимки и не спират да ѝ се възхищават. 

Неувяхващата красавица на снимки за модно списание. Снимки от Инстаграма на Кристи Бринкли @christiebrinkley от 02.03.2019 г.

Кристи е родена в обикновено семейство в щата Мичигън на 2 февруари 1954 г. Родителите и се развели, а майка ѝ се омъжила повторно за сценарист, чиято фамилия носи Кристи. 

В началото на манекенската кариера...

Тя получила добро образование и през 1973 г. заминала в Париж да учи изкуство. Там я забелязали като модел и тя бързо попаднала в модната агенция Elite.

Любвеобилната Кристи

Моделката се е омъжвала 4 пъти. В момента има гадже. 

Някои си мислят, че тя изглежда така добре, защото се занимава само със себе си. Но грешат. Кристи има 3 деца, които е родила доста късно и са от различни бракове. 

Кристи с порасналите си деца 

Тя родила най-голямата си дъщеря на 31 години, сина си на 41, а малката си дъщеря, която е буквално нейно копие - на 44. Малцина вярвали, че Кристи ще се възстанови след това раждане на 44 години. Но сгрешили. Кристи смайва с форми и до ден днешен. 

В какво скрита тайната на нейната дългогодишна красота и привлекателност? 

Някои предполагат, че решаваща е ролята на генетиката и майката природа, която е била щедра към Кристи. Но на снимки от различни години в социалните мрежи се вижда, че тя винаги е била във форма - слаба и стегната през целия си живот. 

Тя не се занемарявала след ражданията и се е възстановявала леко след тях. Т.е. нейната кожа никога не се е разпъвала до големи размери и затова е запазила еластичността си. 

Винаги се е занимавала със спорт, водела е активен начин на живот. 

Родила е 3 деца. А както е известно бременността и раждането обновяват ораганизма. Лекарите са единодушни, че раждането на дете подпладява всички системи на организма.

Но още по-впечатляващо е, че Кристи още на 13 години спира да яде месо и става стриктна веганка. Сега нече веганският ѝ стаж надхвърля половин век и мнозина се питат дали това не е тайната на красотата ѝ. 

Ексманекенката не яде десерти и захар. Междинните закуски заменя с плодове и ядки. 

Самата Кристи сочи като секрет на младостта на кожата на лицето ежедневното използване на скрабове и пилинг за отстраняване на старата кожа. 

Ярките образи на моделката

Тя твърди, че не ползва услугите на пластични хирурзи, но си е правила инжекции за красота. Това не е изненадващо, защото тя вече е на 65, но продължава да бъде публична личност.

Тя е съхранила естествено лицето си, не е прекалила никъде, няма свръхестествени форми. Подмладила е лице то си с мярка. Виждат се бръчките около очите и на челото, но това е естествено и не притеснява моделката. Даже е написала книга "Красотата извън времето" на тази тема. 

Тя не се стеснява да се показва на снимки по бански, защото на формите ѝ може да завиждат и млади момичета. Причината е, че тя отделя достатъчно време за спорт в достатъчно количество за възрастта ѝ.

Нейните тренировки:

Ежедневно йога - 30 - 60 минути;

Силови тренировки;

Екстремни видове спорт (ски, сноуборд);

 

С какво се занима днес тя?

Модел;

Актриса (Снимала се е в 5 филма и сериали);

Писател;

Илюстратор;

Фотограф;

Моделиер, дизайнер на облекло;

Певица.

Ръст 175 см, тегло 64 кг. Размер на бюста №3.

източник: jenata.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?