5 начина да разнообразите любимата на жените секс поза

Чудите се как да направите интимните преживявания с любимия още по-приятни? Сега ще ви дадем няколко прости съвета, които ще превърнат една от класическите секс пози, не само в любимата ви, но и в едно наистина незабравимо преживяване в леглото.

Проучване разкри коя е втората любима поза на представителките на нежния пол, след мисионерската. Тя получава цели 30% одобрение от дамите. Веднага след нея обаче, с цели 28% се класира т.н. „ездачка”.

Много двойки обожават именно тази поза, но има няколко начина, чрез които ще я направите още по-страстна и ще си донесете много повече удоволствие, пише jenata.blitz.bg. Експертът Анабел Найт предлага 5 съвета, с които да подобрите техниката си в тази позиция.

1. С гръб към партньора

 
След като вече многократно сте били отгоре и то с лице към него, защо не опитате да се завъртите с гръб към половинката си. Движението ще е малко по-различно и може би по-неудобно, но пък мъжът ви ще има прекрасна гледка към задните ви части, което ще му донесе още повече възбуда.

„Ако жената е по-срамежлива, няма да се налага да гледа партньора си в очите, което пък ще помогне тя да не се смущава. Така тя ще се чувства по-безгрижна и ще се развихри максимално. Освен това именно така ще изгорите много повече калории”, казва Найт, като добавя, че дамата може да използва вибратор, с който да стимулира тестисите и перинеума на партньора си.

2. Поемете контрола

„Добре е да поемете контрола, да дразните половинката си с по-плитко проникване. Добра идея е и да редувате плиткото и дълбоко проникване. Така ще доставите повече удоволствие и на вас, и на човека под вас”, казва сексоложката.

3. Седнете

Може да седнете върху него и вместо да се движите нагоре-надолу да започнете да правите кръгообразни движения. Така ще дадете почивка на краката си, но и ще дарите любимия си с малко по-различно и интимно усещане. Няма значение дали сте в леглото, на стол или на земята – точно така ще успеете да направите позата много по-лична и ще изградите още по-дълбока връзка с мъжа си.

4. Играчки

Може да сложите вибриращ пръстен върху пениса на половинката си.

„С тази играчка ще стимулирате и клитора си, понеже той ще е в постоянен контакт с нея”, съветва сексоложката.

5. Облегнете се назад

Обикновено, когато правим "ездачката", лягаме напред към любимия, за да го целунем. Много по-интригуващо обаче би било, ако се дръпнете назад и откриете уникална гледка към вас. Това ще подейства като афродизиак на половинката ви.

„Гледката, която се открива към партньора ви е фантастична, но и му дава идеална възможност да си играе с клитора ви. Може да използвате отново секс играчка, например вибратор”, казва Анабел Найт.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?