4Magic разбиха класациите с дебютното си парче

Само две седмици след премиерата на дебютния им сингъл “Together (Вечерай, Радо)", победителките в Сезон 5 на X Factor България постигнаха първия си голям успех след края на формата. Проектът, продуциран от "Вирджиния Рекърдс", оглави не само официалната еърплей класация за българска музика, но и общия чарт на най-излъчваните песни в радио и телевизионен ефир (02.03 – 08.03.2018).

Към момента lyric видеото и официалният клип на парчето са с близо един милион гледания в YouTube. “Together (Вечерай, Радо)" е и най-търсената песен в платформата Shazam в България, пише пловдив24.

"Още когато чухме готовия запис, усетихме, че тази песен ще докосне хората с красотата на музиката и посланието си. Продуцентите ни сключиха сделки за разпространение на парчето в над 15 страни, но сме горди, че първото голямо признание за проекта идва именно в родината ни. Малко е да се каже, че сме щастливи да видим как “Together (Вечерай, Радо)" се превръща в хит толкова скоро след премиерата си! Този дебют е повече от всичко, за което сме мечтали“, споделят 4Magic.

“Together (Вечерай, Радо)" е дело на един от най-успешните румънски музикални продуценти, Monoir, с когото "Вирджиния Рекърдс“ си сътрудничи от няколко години. През 2016 г. румънецът оглави класациите в България и редица европейски държави с хита “The Violin Song", в който също имаше брилянтно вплетен семпъл от българска фолклорна песен.

В събота, 17 март, 4Magic ще изпълнят “Together (Вечерай, Радо)" пред многохилядна публика в зала "Арена Армеец“ по време на спектакъла "Нощта на звездите“. Освен че се подготвят за това събитие, момичетата започват и работа по следващия си проект.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?