4 зодии стягат куфарите! Очаква ги чудно пътешествие

В събота помислете добре преди да вземете решения за пътуване.

Този ден благоприятства пътувания наблизо или надалеч, но изисква от вас да вземете правилно решение, къде отивате и с кого.

Този ден ще бъде благоприятен за планиране и стабилизиране на важни неща в живота, като това особено важи за младите жени.

Мнозина днес ще имат повод за събиране в дома си или ще преживеят приятно събитие свързано с роднина.

Конфликтите днес, (където възникнат такива) ще бъдат свързани със събития от близкото ви минало.

Овен

Днес сте игриво настроени и леко можете да предразположите към себе си представителите на противоположния пол. Готови сте да подарите на близките си всичко най-добро, но искате да обкръжите и себе си с красота и комфорт.

Възможни са големи изменения. Началството на Овните може да се заеме със съкращения и разместване на кадрите.

Не се препоръчва да влагате натрупаните пари в дейност и недвижими имоти.

Телец

Днес трябва да убедите любимия си човек, че колкото по-скоро бъде взето решението, толкова по-скоро се получават желаните резултати и може весело да си отпочинете.

Възможна е готовност от страна на Телците да бъдат полезни на близките си щом се появи такава нужда.

Възможен е стремеж към самоусъвършенстване и прогрес във всичко. Може да проявите неоправдана щедрост, граничеща с разточителство.

Близнаци

Възможно е в любовните отношения да се наложи да започнете всичко отначало. Не могат да ви разберат и вие се чувствате изолирани и самотни в живота, изпитвайки трудности в семейните и делови отношения.

Склонни сте към умствена пренапрегнатост в работата. По паричните въпроси не ви достига спестовност и икономии.

Рак

Не е изключено да възприемате живота като тежко задължение, в резултат на което любимият човек може да се почувства виновен пред вас. Макар че положението на планетите ви подтиква към активна дейност както в работата, така и у дома.

Няма да ви достига енергия за всичко. Намерете разумния компромис. Не се учудвайте, ако се намерите в центъра на борбата за власт.

В това няма нищо лошо за вас, ако изберете верните средства за борба и бъдете дипломатични.

Лъв

Песимистичният поглед върху живота, дължащ се на негативизма ви няма да позволи да започнете по-качествен живот. Благородството и душевната щедрост на вашата натура са причината почти да нямате врагове.

Не е изключено да съумеете да постигнете видно положение, проявявайки дипломатични способности, особен такт и талант на ръководител. Възможни са премии, възнаграждения и подаръци.

Дева

Не трябва да се поддавате на внушения и да вярвате на обещания. Вечерта е възможно посещение от нежелани гости или роднини. Работата не изисква от вас значителни усилия и болшинството проблеми могат да се решат от раз.

Звездите ви препоръчват да отстоявате своята гледна точка и своя проект. Днес се пазете от „подаръци“ на съдбата, които изпълняват ролята на примамки.

Везни

Не си струва засега да се намесвате в обичайния ход на събитията – възможно е голяма част от неприятностите да изчезне от само себе си. Постарайте се да претеглите своите очаквания и претенции към близките.

Не трябва веднага да се съгласявате на сътрудничество, трябва да оцените трезво ситуацията. Дръжте се на предишното ниво, не проявявайте активност, но и не се отпускайте.

Скорпион

Днес може да сте много ревниви, подозрителни и властолюбиви. Характерът ви е изпълнен с неразрешаеми конфликти и противоречия. У вас се проявяват едновременно високи и низки стремежи, жажда за добро и зли помисли, предизвиквайки недоумението на околните.

Може да притежавате енергията и дейността на супермен, но при това неукротимата ви енергия и огнен темперамент са насочени към разрушаване, а не към съзидание.

Благоприятно време за покупка на скъпи вещи и оформянето на парични влогове.

Стрелец

Днес приятни изненади и неочаквано познанство очакват жените-Стрелци. Благоприятен ден, който носи спокойствие и душевно равновесие. Нараства работоспособността и шансовете ви за успех.

Стрелците успяват да направят изключително много неща. Успехът ги очаква във всякаква сфера на дейността.

Благоприятни са покупките и разходите, свързани с обзавеждането на жилището.

Козирог

Възникналите проблеми ви заставят да търсите баланс между личното и общественото. Трябва да продемонстрирате пред близките си своята грижовност и нежност.

Активността, настойчивостта и инициативата в съчетание с дипломатическите ви способности са вашите помощници в дейността ви през този ден.

Успехът ви зависи от вашето умение правилно да определите приоритетните направления и да концентрирате своята енергия.

Водолей

Възможно е да се появят нови ваши сътрудници, които да поразят въображението ви и да покорят сърцето ви. Възможни са неочаквани посещения на роднини или неприятно известие за близки хора.

Добър ден за представителите на творческите професии.

Възможно е делова или творческа активност да донесе на Водолеите дългоочакваните резултати.

Риби

В работата ви може да възникнат романтични отношения. Не е изключено да настъпят неочаквани благоприятни промени в най-близкото ви обкръжение или във финансовата сфера.

Обстоятелствата в работата ви се оформят от добре по-добре, така че си струва изцяло да се посветите на работата си.

Темпът на живота е сравнително висок и необикновено продуктивен както в делово, така и в парично отношение.

 

Източник: dunavmost.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?