Подай сигнал

4 зодии прибират големите пари през есента

Лайфстайл

от Марица вест. 11048 прегледа 0

4 зодии прибират големите пари през есента

За тези, които работят здраво или откровено са безделници, мечтаят един ден да спечелят голям джакпот и да имат повече късмет…. Астролозите посочват 4-те зодии, които блестят с много късмет тази есен.

Близнаци

Септември и следващите есенни месеци ще позволят на Близнаците да се отпуснат малко и да не мислят за ежедневния си хляб. Те ще започнат да получават пари и то от няколко източника наведнъж. Това ще им позволи не само да затворят всичките си дългове, но дори да тръгнат на екскурзия. Какъв по-добър късмет от това?!

Лъв

Според астролозите Лъвовете ще започнат да привличат като магнит пари наесен. И там, където има пари, има полезни връзки. Така мечтаният бизнес няма да закъснее.

Везни

През настъпващата есен Везните ще имат късмет. Те ще срещнат много специален човек. И той ще бъде много повече от това, което са мечтали. Красив, умен и добър мъж, без "но". Везни, всички ще ви завиждат!

Козирог

Астролозите съветват онези Козирози, които сега са стъпили здраво на земята, да изчакат малко и да не теглят заеми. Съвсем скоро парите буквално няма да изпълват само ръцете им, но и портфейлите, банковите сметки и разбира се всеки техен джоб.

източник: iwoman.bg