4-те зодии, които ще забогатеят през есента

Близнаци

Септември и следващите есенни месеци ще позволят на Близнаците да се отпуснат малко и да не мислят за ежедневния си хляб. Те ще започнат да получават пари и то от няколко източника наведнъж. Това ще им позволи не само да затворят всичките си дългове, но дори да тръгнат на екскурзия. Какъв по-добър късмет от това?!

Лъв

Според астролозите Лъвовете ще започнат да привличат като магнит пари наесен. И там, където има пари, има полезни връзки. Така мечтаният бизнес няма да закъснее.

Везни

Везни през настъпващата есен ще имат късмет. Те ще срещнат любим човек. И този човек ще се окаже не само принц, но и на бял мерцедес. Тоест, красив мъж, без условие. Везни, всички ще ви завиждат!

Козирог

До съвсем скоро Козирозите вършиха хубава работа. Имаха и не малко инвестирани. И затова сега през есента на 2019 г. ще настъпи време за прибиране на реколтата. Тоест, печалбите. Затова астролозите съветват онези Козирози, които сега са стъпили здраво на земята, да изчакат малко и да не теглят заеми. Съвсем скоро, парите буквално няма да изпълват само ръцете им, но и портфейлите, банковите сметки и разбира се всеки техен джоб.

Късмет на всички!

Източник: iwoman.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?