3 in 1 Roof - 2 пъти по-евтини от тези на Tesla

Базираната във Форт Лодърдейл компания 3 IN 1 Roof смело конкурира Tesla. Тя предлага изолация, пълна защита от вятър и производство на слънчева енергия - и всичко това в един покрив. Системата за слънчеви покриви се предлага в огромна гама от покрития, по-лека е от традиционните шистови плочи и е първата, която гарантира нулев топлообмен към тавана.

Това намалява разходите за отопление и охлаждане на къщата, като същевременно осигурява чиста, зелена енергия, при това на около половината от цената на слънчевия покрив на Тesla.

От 3IN1 Roof изчисляват, че един квадратен метър покрив с нейния продукт ще бъде с близо сто долара по-евтин от квадратен метър слънчев покрив на Tesla.  

А рекламната им кампания е доста провокативна - първите 1000 души, които поръчат покрив от 3 in 1 Roofs, ще получат безплатно зарядна станции за електрически автомобили.

Новото покритие е по-леко от традиционния покрив от шисти, което означава, че архитектите могат да проектират домове с по-леки конструкции. Покривите са проектирани така, че да премахват кондензацията между тавана и изолацията, предотвратявайки плесени и гниене. Те не се страхуват и от ураганите, тъй като устояват на ветрове със скорост над 320 км в час.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?