23-годишен би и ограби шофьор след катастрофа в Кючука

23-годишен пловдивчанин попадна в полицейския арест и получи обвинение заради грозна сценка, удар с юмрук и грабеж над друг шофьор, след катастрофа в квартал Кючук Париж.

Драмата се е разиграла в понеделник на на кръстовището между ул. „Михалаки Георгиев“ и ул. „Славееви гори“. Сигнал до полицията подал потърпевшия водач – 18-годишно момче, което карало лек автомобил „Хонда“.

Пред униформените той разказал, че около 16.30 часа, на кръстовището между неговия автомобил и лек автомобил „Опел“ настъпила катастрофа с материални щети.

Двамата младежи се скарали за това кой е виновен. Напрежението ескалирало и по-възрастният шофьор нанесъл удар с юмрук в лицето на момчето и му отнел 100 лева. Веднага след това се качил в колата си и потеглил в неизвестна посока.

Униформените веднага се захванали със случая и организирали издирване - вчера бил установен и задържан извършителят. Срещу него е образувано досъдебно производство по за грабеж. Законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ от три до десет години.
 
 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?