200 000 продукта за Черния петък на eMAG

Черният петък на eMAG идва с оферти за 200 000 продукта на склад, за да отговори на желанието на българите за онлайн шопинг

·         Оферти за 200 000 продукта на склад;

·         Над 75 000 продукта на склад от категориите телевизори, мобилни телефони, лаптопи, малки домашни електроуреди, мода, парфюми и козметика, автомобилни аксесоари, както и игри и играчки;

·         Нов склад с площ от 125 000 кв.м. ще подкрепя логистиката на събитието.

На фона на растящия интерес към кампанията Black Friday, отчетен в проучване Kantar Millward Brown[1], приблизително двама от всеки трима души възнамеряват да направят покупка. На 23 ноември eMAG ще предложи богат избор от оферти на клиентите си. еМАГ ще осигури 200 000 продукта на склад.

Според проучването има нарастваща тенденция на разпознаваемост, като 94% от интервюираните знаят какво представлява Black Friday. Данните сочат и че eMAG е първият избор, за който се сещат във връзка с Черния петък. Освен това 70% от анкетираните са пазарували онлайн и намерението за онлайн покупки на Black Friday  е по-голямо, отколкото в традиционните магазини.

„За шеста поредна година eMAG.bg организира Black Friday в България и вярваме, че ще оправдаем очакванията на потребителите с голямо разнообразие от хиляди избрани оферти в различни категории. Black Friday е за всеки и е само един ден, на 23 ноември, така че бъдете готови!“, казва Тудор Манеа, вицепрезидент на eMAG.

За тазгодишния Black Friday eMAG ще предложи над 75 000 продукта на склад от категориите телевизори, мобилни телефони, лаптопи, малки домашни електроуреди, мода, парфюми и козметика, автомобилни аксесоари, както и игри и играчки;

Логистиката на eMAG Black Friday 2018 се подкрепя от нов склад с площ от 125 000 квадратни метра, размера на 20 футболни игрища, с капацитет от над един милион продукта.

Тази година офертите на eMAG ще включват:

·      22.000 малки домашни електроуреди

·      12.000 телевизора

·      12.000 смартфони

·      10.000 игри и играчки

·      8.500 продукта в категория мода

·      4.700 парфюми и козметика

·      2.500 лаптопа

·      2.300 хладилника

·      2.000 перални

·      2.000 гуми

Кратък наръчник за Black Friday 2018

·         Заедно със семейството направете списък с любимите си продукти;

·         Инсталирайте приложението на eMAG и лесно го поръчайте отвсякъде. Ако приемете известията, ще бъдете уведомени, когато започне Black Friday в eMAG.

·         За да извършвате бързо покупки, уверете се, че сте запазили данните за картата си в своя профил.

За това издание на кампанията eMAG е обновил сървърите, хостинга и облачните си услуги, с цел да поддържа потребителското преживяване на сайта в деня с най-големия трафик през годината.

eMAG е част от Naspers group и един от най-големите онлайн ритейли в Централна и Източна Европа. Компанията е основана преди 17 години и скоро си спечелва репутацията на мултинационален експерт в електронната търговия с дейност в 4 държави (България, Унгария, Полша и Румъния). eMAG предлага в България близо 300 000 свои продукта, а в Marketplace платформата си още над 500 000 артикула в много категории, включително телефони, телевизори, таблети, домашни електроуреди и други електронни устройства. eMAG.bg предлага също играчки, книги, стоки за дома и градината, продукти за красота и здраве, хоби, модни и спортни стоки. eMAG.bg се превърна в шопинг дестинация, предлагаща възможност за удобно пазаруване и през мобилно приложение. www.emag.bg
[1] * Националното представително проучване е проведено по поръчка на eMAG сред 1000 респонденти на възраст между 18 и 55 г., живеещи в цялата страна, в периода 18 октомври – 5 ноември 2018 г.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?