20-годишен скача по покрива на БМВ

20-годишен младеж изуми магистратите с вандалска акция. Той скачал върху кола БМВ на непозната за него жена в Рудозем. 

Алек К. бе задържан за 7 денонощия в ареста като наказание за дребно хулиганство. Това стана с решение на Районния съд в Мадан. Младежът обаче обжалва решението пред Окръжен съд, понеже не бил съгласен с размера му. Според дългогодишни магистрати случката е без прецедент в съдебната им практика.

На 10 август около 3 часа през нощта Алек се развилнял на улица "Васил Левски" между блок №4 и сградата на „Български пощи“ в Рудозем. Той се качил на предния капак на паркирано БМВ и скачал по предното стъкло, покрива и задния капак на автомобила. Младежът сипел обиди срещу собственичката на колата и избягал, като видял, че на място пристигат полицаи. Наложило се ченгетата да го гонят по улиците на града пеша. 

Колата е с чуждестранна регистрация и е собственост на 27-годишна жена от Рудозем. 

Според запознати след вандалските действия автомобилът се нуждае от сериозен ремонт, за да бъде възстановен. Пред полицаите младежът не дал логично обяснение защо е скачал по колата. И той, и собственичката на БМВ-то категорично заявяват, че не се познават. В съда младежът обяснил, че жената карала много бързо, което го накарало да скача по колата <210>, но в същото време твърди, че и нищо не си спомня от вечерта. Собственичката на автомобила пък твърди, че не го е виждала никога и с нищо не го е провокирала.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Майнатаун

Майнатаун

14.08.2019 | 23:21

Човека е бил в правото си да протестира срещу Тотев! Казали са му че това е неговата кола, та затова. Както е ясно всичките анти-Тотев тролове са малоумници и дебили. Ха-ха-ха-ха-ха-ха!

Отговори
0 0
Анонимен

Анонимен

14.08.2019 | 22:03

Ами в карайте го в лудницата. Нормалните хора могат да контролират мислите и действията си и да отговарят за тях.

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?