2 холивудски хита гледаме в Lucky Дом на киното

Lucky Дом на киното ви очаква и днес в 18:30 часа с “Проектът Флорида” на Шон Бейкър. Филмът ни пренася в Орландо, Флорида. Мууни е едва 6-годишна, но вече има специален темперамент. Смелите шеги не притесняват особено младата й майка Хейли.

Подобно на всички обитатели на мотел „Магически замък“, Хейли изпитва сериозни финансови проблеми и затова е принудена да се справя с живота по всякакви начини. Тъй като има добро сърце, Боби – мениджърът на мотела, й помага и винаги се опитва да внесе ред в житейския й хаос. Проектът Флорида е щастлив филм за един нещастен свят с отлично превъплъщение на Уилям Дефо в главната роля /номинация за Оскар за поддържаща мъжка роля/.

От 20:45 часа можете да гледате носителят на Златна палма от Кан - “Квадратът”. Кристиан е уважаван куратор в музей за съвременно изкуство. Разведен е, но е отдаден баща на двете си деца, кара електромобил и винаги подкрепя добрите каузи. Следващото му шоу е „Квадратът“ – арт инсталация, която провокира минувачите да бъдат алтруисти, напомняйки им, че трябва да са отговорни човешки същества.

Понякога обаче е трудно да живееш според собствените си идеали: телефонът на Кристиан е откраднат, а глупавата му реакция го вкарва в неудобни ситуации. Междувременно PR агенцията на музея представя една неочаквана кампания за „Квадратът“. Реакцията е грандиозна и запраща Кристиан в екзистенциална криза.

Билети може да намерите на касата на киното или онлайн на kinolucky.com или на boxoffice.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?