15-годишна ученичка изчезна, откриха я мъртва СНИМКИ

Повече от 10 дни цяла Великобритания се вълнува от съдбата на 15-годишната ученичка Нора Куоирин, която изчезна в джунглите на Малайзия. Тя била обявена за изчезнала на 4 август по време на семейна почивка в екокурорт, съобщава „Дейли Мейл“, пише Блиц. Сутринта в този ден родителите й се събудили и намерили прозореца на апартамента отворен, а дъщеря й я нямало. Тя е със специални образователни потребности.  

Организирано беше 10-дневно издирване, в което бяха включени полицаи, доброволци, полицейски кучета и хеликоптери. След 10 дни тялото й беше открито на около 2,5 км от курорта близо до отдалечен водопад в джунглата. Първоначално се считаше, че тя била отвлечена, защото била намерена гола и излязла от апартамента само по бельо. А този район бил претърсван преди това и нищо не било открито.

Аутопсията обаче разкри ужасяващата истина. В продължение на седмица Нора се скитала сама из джунглата, докато траела спасителната операция. Тя починала от изтощение и стрес. Предполага се, че се е доближила до водопада, за да пие вода. По тялото й не са открити следи от насилие или сексуални престъпления. Има разкъсвания на вътрешните органи, причинени от стреса заради факта, че не е яла нищо с дни. От полицията в Малайзия съобщиха, че Нора вероятно е починала 2-3 дни преди тялото й да бъде намерено. Това означава, че е бил сама в джунглата 6-7 дни. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
ГЕОРГИ ИЛИЕВ МИТЕВ

ГЕОРГИ ИЛИЕВ МИТЕВ

17.08.2019 | 09:52

ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.

Отговори
2 0
Ривия

Ривия

16.08.2019 | 06:19

А и в такава ситуация трябва да се запази самообладание! Да се планира на практика я е убило! Дано всички да прочетете това! Стресъс убива, буквално! И никакви хапчета не могат да помогнат! Трябва всеки сам да си помогне за това!

Отговори
4 1
Ривия

Ривия

16.08.2019 | 06:14

Я стига! Човек може да оцелее без храна до месец! Освен това има някакъв инстинкт за самосъхранение и оцеляване! А и не е като в пустиня, можела е да яде листата! Да беше оцеляла месец-два, и после да я намерят мъртва от 2-3 дена от отрова или друго животно, тогава ще я съжаля! Евала, че е оцеляла толкова дълго, и жалко, че не е оцеляла достатъчно, че да я спасят! Който иска да ме съди, но щом не може една седмица да оцелее в една тъпа джунгла, как ще се справи с живота! Иначе също нямаше да оцелее, колкото и да е неприятно, със сигурност! Даже по-добре така, отколкото от свръхдоза, или нещо подобно! Защото това не е било по неин избор, докато другото само тя може да го избере! Няма да съжалявам някой такъв! А и е била на 15,можела е да направи нещо! Не е нито малка, нито някаква стара, която вече е на по 110,и не се движи без и валиден стол и така нататък!

Отговори
4 10
Фредо

Фредо

15.08.2019 | 17:43

От дописката не стана ясно дали има пострадали български граждани в региона и дали ще има спасителна акция със Спартана? Що не го пращат, значи всичко е ок. Обаче, аз ако бях един държавник (минпред или пезидант), щях да Го изпратя (Спартана) да докара от Самотраки нашенците. Пък после и нашенците, дето чакали мноооого на летище в Германия, да ги прибере в Родината.

Отговори
13 12

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?