Подай сигнал

1-метрова вълна заля улиците в "Кючука", затъват коли

Бедствие

от Екип Марица 10047 прегледа 0

1 метър е достигнала водата до Драгановите гробища в Кючука след пороя, паднал над Пловдив преди минути.

Коли затъват на паркинга пред Онкото.

"Даме Груев" и "Скопие" също са под вода. Затъват коли.

Улиците приличат на море.

Над 30 са постъпилите сигнали в Пожарната за наводнени улици, мазета и приземни етажи. Най-драматично е положението на Кукленско шосе, където в момента задръстването от автомобили започва от надлеза и стига чак до Митницата. Причината са закъсали автомобили.

Девет екип на пожарната работят и се отзовават на подадените сигнали.

Преди минути на Кукленско шосе се изсипа порой с градушка. Според очевидци ледените късове били с размерите на орех. За да предпазят автомобилите си много от шофьорите на Кукленско се насочили към близката бензиностанция, където навесът се оказал да побере всички.

Коматевско също е под вода. Там се е образувала 1 км опашка от автомобили.

Коментари


Затриват неуморно тревните площи и градинките и цялата вода се излива на платното. Отделно дето шахтите по правило не са почистени, а при ремонтите не се отстраняват допуснати грешки в нивелирането на платната, та водата се събира на определени места, където шахтите не са в състояние да поемат всичката вода. Градостроителството не е за прости хора, но явно други няма по тези ширини.

нема страшно, ББ мие улиците

КУПУВАЙТЕ СИ ЛОДКИ. КАКВО ИСКАТЕ? НАПРАВИХ НЕЩО ВЕЛИКО!!! НАПРАВИХ ПЛОВДИВ МОРСКИ ГРАД!!!!! АЗ СЪМ ПО-МОГЪЩ ОТ БОГ!!!!!!! КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО.

Добре дошли в Пловдив-новата морска столица на България.