вторник, 16 Януари 2018 17:23 ч.

Хороскопът: Изпитания пред Девите, Везните жънат успехи

21.02.2017   |   06:30
Прочетена: 4023   |
Коментари: 0
Хороскопът: Изпитания пред Девите, Везните жънат успехи

Овен

Не се хвърляйте стремглаво в работата си днес. Отделете време още сутринта да обмислите проблемите, които ще трябва да решите. Ако умеете да медитирате, направете го, съдбата ще ви подскаже решенията. Амбицията ви да постигнете бързо целите си няма да може да бъде изпълнена, но днес може да се постараете да се доближите до нея. На една от срещите ви в ранния следобед ще го разберете и това ще ви даде импулс за мобилизация.

Телец

Днес може да искате услуги и заеми, да си потърси заработени пари - ще ги имате в най-скоро време. Съсредоточете се върху важен за бизнеса ви документ. Неговото изпълнение е ключ към работата ви до края на месеца. Задълженията ви се натрупват, времето няма да ви стига и днес ще го почувствате много силно. Въпреки това не прибързвайте с нищо. Тези от вас, които се оглеждат за нова работа или за работа изобщо, днес ще намерят каквото търсят.

Близнаци

Не тръгвайте доверчиво с малко познати на път, не се напъвайте да се доказвате в непознати области, денят не ви предлага лесни решения. Каквото загубите или повредите, ще го възстановите трудно. Ще ви подведе желанието за лесна и бърза печалба, за лесна любов. В следобедните часове работата няма да ви спори, нещо ще се губи, някой ще отсъства, друг няма да си е свършил задачата навреме. Днес ще усетите, че някой се опитва да ви измести от заета позиция.

Рак

Използвайте вторника активно. Търсете и ще намерите каквото ви трябва, пътувайте днес и ще постигнете това, за което сте тръгнали. Много от вас още на първите си делови срещи ще получат това, към което се стремят от месеци. До края на деня мнозина от вас ще подпишат договор, който ще е компромисен и за двете страни. Но всичко това трябва да се направи до късния следобед. Където и да се намирате, вечерта трябва да замръкнете у дома си.

Лъв

Каквото и да предприемете днес, ще ви води към печалби и късмет. Не бива да чакате някой друг да прояви инициатива. Работете вие лично по проблеми, които ви интересуват, и не възлагайте важните неща на други. Ще имате предложения от различно естество, възможности за нова или за по-добра работа, за допълнителни ангажименти. Някой ви наблюдава от доста време и е много вероятно точно днес да се реши да ви повери работа или сделка.

Дева

Днес е възможно да се изправите пред не едно изпитание, особено в личния си живот. Ако връзката ви е с представител на Рак или Близнак, неприятностите ви ще започнат още от сутринта. Много от вас са направили грешката интимната им връзка да е на работното място и днес ще се наложи много бързо да се дистанцират от това обвързване, защото в противен случай ги чака низ от скандали. Проблеми ще имате и ако водите дела за наследства и имот.

Везни

Днес може да получите всичко, за което положите или сте положили вече много усилия. Плодът ще дойде, преди да е настъпила вечерта. Ще получите кредити или ще се намери спонсор, ще се изясни диагноза или ще попаднете на истински майстор в медицината, ще намерите по-добре платена работа или ще ви предложат допълнителен ангажимент, към който се стремите и ви е по сърце. Ако искате да пътувате служебно на близко разстояние, денят е подходящ.

Скорпион

Коригирайте поведението си към хората, на които държите. Не се нахвърляйте върху най-близките си, особено върху приятели, родители и деца. Днес можете да намерите силни и влиятелни помощници и да разширите ангажиментите си. Ако го направите, ще продължите много уверено напред. Не се товарете с всичко сами, разпределяйте по-дребните си ангажименти и върху хората, с които работите. Думата ви се чува и това трябва да се използва разумно.

Стрелец

Работа, връзки - деловата част на деня ще ви погълне изцяло, но вечерта ще ви остане време и за нежност. Ако дадете на човека, на когото държите, да разбере за вашето отношение, ако просто признаете чувствата си и приемате връзката си с него, късметът ще помогне и на двама ви. Ако не виждате перспективи във връзката си, днес изяснете това, колкото и да ви е неприятно, и ще освободите и двама ви от нещо, което се е превърнало в рутинно задължение.

Козирог

Ако днес малко се постараете, професионалните ангажименти ще завалят към вас. Нещо добре свършено направо ще ви изстреля към върха, ще оцвети победно целия ви ден и това вероятно ще продължи до края на месеца. Ще имате удоволствието да похарчите повече пари за хора, на които държите, ще посрещате гости, ще се въртите около любим човек. В деловата си дейност ще се чувствате уверени и ще ви търсят като специалист за мнението ви.

Водолей

Днес ще се наложи да издържите голямо психическо напрежение на работното място. То ще извира от вас самите, от нещо, което ви прави неуверени. Старайте се да вършите само това, което интуитивно усещате, че е правилно. Ще ви обграждат изкушения и изкусители и ако им се поддадете, ще страдате. Не вършете нищо рисково, не приемайте нищо, без да го обмислите, имайте търпението да изслушвате другите, вашето мнение невинаги е най-точното и приемливото.

Риби

Днес се съсредоточете, поискайте нещо лично за вас и за близките ви дълбоко в сърцето си, ако вярвате, но дори и да не вярвате в молитви, помислете за собственото си здраве и за това на близките си. Всичко, което сте отложили за днешния вторник, ще има благоприятен край, ще вървите към него леко и без колебания. Решенията ви ще идват сами, ще се чувствате спокойни и уверени, ще можете да намирате най-кратките пътища и най-точните действия.

Източник: Сега


Топ новини
Груповото кашляне остана само във Фейсбук
16.01.2018   |
17:05   |
58
Коментари: 0
Протестът на пловдивските ученици за грипна ваканция остана само в социалните мрежи. В 14 часа пред сградата на Регионалната здравна инспекция, където се очакваше да се съберат...