вторник, 16 Януари 2018 17:12 ч.

Странни шумове на духове превзеха стара къща в Аджисана

Съседката Айше Асан не смее да излезе от дома си
24.02.2017   |   06:31
Прочетена: 2046   |
Коментари: 5
Странни шумове на духове превзеха стара къща в Аджисана

Поредица от влизания с взлом в изоставена къща плаши жителите на Аджисан махала. Полусрутеното здание се намира на улица “Макгахан” 20, в един от най-старите пловдивски квартали.

Среднощните набези зачестяват, а съседите са все по-притеснени от случващото се. Засега обаче никой не е подал сигнал в полицията.

Всичко започнало преди около три седмици. Съмнителни лица намерили начин да проникнат в малката пристройка в двора, изоставена от близо година. Те успели да изкъртят оградата и необезпокоени, тършували в тристайната къщурка.

Според жителите на квартала първоначално било проникнато вътре с цел кражба. Сега обаче среднощните набези били много по-чести. Може да са бандити, бездомници, наркомани, от такива хора всичко може да се очаква и не се знае каква беля ще ни отворят, безпокоят се съседите.

Айше Хасан, която живее отсреща, разказа, че често чувa странни шумове от къщата на "Макгахан" 20. Самата тя излизала рано за работа и неволно ставала свидетел нa случващото се.

Веднъж дори успяла да зърне нощните "духове" в къщата, но те ловко се скрили в тъмнината. Айше е толкова уплашена, че дори не смее да излезе от двора си. Според нея всички съседи са стресирани от злосторниците.

Странни шумове на духове превзеха стара къща в Аджисана

Топ новини
Груповото кашляне остана само във Фейсбук
16.01.2018   |
17:05   |
58
Коментари: 0
Протестът на пловдивските ученици за грипна ваканция остана само в социалните мрежи. В 14 часа пред сградата на Регионалната здравна инспекция, където се очакваше да се съберат...