четвъртък, 18 Януари 2018 09:28 ч.

Радост Драганова се стопи по празниците

12.01.2018   |   20:48
Прочетена: 896   |
Коментари: 0
Радост Драганова се стопи по празниците

В дните от годината, когато повечето хора се отдават на мързел и храна, водещата на „Мармалад” е свалила 5 кг от осанката си. Обичайното тегло на брюнетката беше 53-54 кг, но в момента е заковала кантара на 49 кг., писа „Таблоид“.

Драганова никога не е трупала излишни килограми, но сега буквално е станала като вейка. Тя признава, че не спазва често диети, но внимава какво хапва. Радост е противник на мазнините и пържените храни и напълно ги е изключила от менюто си. Желязното правило за пиене на много вода е в сила и при нея. Най-много внимание на храната е обръщала по време на бременността. Никога не съм внимавала какво ям, с изключение на тези девет месеца. Режимът, който спазвах беше много строг и храната беше балансирана така, че да бъде изключително богата на протеини, сподели Радост преди време.

Сега покрай празниците красавицата, позната на зрителите като дългогодишна водеща на предаването за мода „Огледала”, а сега на новото „Мармалад” не си позволявала изкушения и наблягала единствено на постните сарми, ядки и плодове.


Топ новини
Бъдещето на тепетата: Само план не стига, иска се и работа
18.01.2018   |
08:24   |
204
Коментари: 0
Тепетата са символите на Пловдив и ние имаме план за тяхното управление. Това заяви през 2012 г. кметът на града Иван Тотев. Шест години по-късно, в началото на 2018-а,...