вторник, 16 Януари 2018 17:01 ч.

Наши хубавици ужилиха 1000 турски ергени

13.09.2017   |   17:42
Прочетена: 2787   |
Коментари: 0
Наши хубавици ужилиха 1000 турски ергени

Български красавици масово мамят турски ергени, като ги примамват с обещания за брак, а след като им приберат парите, ги оставят с пръст в уста. Над хиляда ужилети турски граждани се вдигнаха на война срещу родните мошенички, които ги преметнали с обещания за брак срещу пари. Разочарованите чужденци са се обединили във Фейсбук група, където публикуват снимки на чаровните лъжкини от България.

Мераклиите от Турция изпращали солидни суми на засуканите красавици, които им обещавали да сключат брак с тях. След като превеждали парите обаче, чужденците внезапно губели всякакъв контакт с кандидат-булките си и работата с женитбата се разсъхвала, съобщи bgdnes.bg. За да популяризират случилото се и да предпазят и други мъже от пипалата на измамниците, прелъстените и изоставени ергени са създали интернет страница "Български ало измамници", чиито членове са вече над 1000 души.

Там опарилите се любовчии качват снимки на жените, от които са пострадали, телефонните им номера, от които са звънели, или скайп регистрациите им, както и описание от кой град са лъжкините. Преобладаващата част от "булките" на стената на срама са от Исперихско, Заветско и Ясеновец, има доста измамнички и от Шуменско и Силистренско.


Топ новини
Луднахме по джаджи за чист въздух
16.01.2018   |
15:20   |
331
Коментари: 0
Пловдивчани масово си купуват машини за пречистване на въздух. Заради замърсяването с фини прахови частици, за което все по-често се говори в града, семейства са готови да дадат...