вторник, 16 Януари 2018 17:23 ч.

Задръстване на АМ Тракия в посока Пловдив (обновена)

19.02.2017   |   17:10
Прочетена: 3062   |
Коментари: 3
Задръстване на АМ Тракия в посока Пловдив (обновена)

Триметрова колона от автомобили, пътуващи към Пловдив, се е образувала между 5 и 7 километър от автомагистрала „Тракия“,след разклона за Елин Пелин. Катастрофирал е лек автомобил марка БМВ, съобщи читател на Марица.бг.  Авариралата кола е изтеглена встрани, но снеговалегът в район затруднява преминаването.

Пътуващите към Пловдив да се заредят с търпение, е съветът на очевидците на катастрофата.

Пътищата в страната са мокри, на места - заснежени, предупреди пред "Хоризонт" Мария Бозова от Съюза на българските автомобилисти. Заради обилния снеговалеж, който падна в столицата, се обработват пътищата в района на Драгалевци и хижа "Алеко". Задръствания са се образували и на граничните пунктове "Капитан Андреево" и "Лесово": 

Мъгла затруднява движението на АМ "Тракия" на тунел "Траянови врата", видимостта е намалена до 30 метра, а в района на Вакарел до сто метра. Поради мъгла е намалена видимостта и на пътя Пазарджик-Пещера-Батак до 50 метра и на стария път Пловдив-София - до сто метра - каза Мария Бозова от СБА.


Топ новини
Груповото кашляне остана само във Фейсбук
16.01.2018   |
17:05   |
58
Коментари: 0
Протестът на пловдивските ученици за грипна ваканция остана само в социалните мрежи. В 14 часа пред сградата на Регионалната здравна инспекция, където се очакваше да се съберат...