вторник, 16 Януари 2018 17:19 ч.

Едо: Крушарски е истинско богатство (видео)

20.02.2017   |   19:56
Прочетена: 1615   |
Коментари: 7
Едо: Крушарски е истинско богатство (видео)

Наставникът на Локомотив Едуард Ераносян полудя от радост след драматичната успех над Верея. Иначе сдържаният специалист прегърна всеки един от щаба си, а след последния съдийски сигнал заедно с възпитаниците си отиде при агитката. "
Инфарктна победа за нас, успяхме да направим в 90-ата минута това, което не успяхме 90 минути, каза Едуард Ераносян след успеха на Локомотив в Кольо Ганчево с 1:0. Имахме 3-4 положения, късметът ни липсваше и при гредата. 
Доволен съм от всички, след като имахме много малко брак в мача. Умарбаев е един от всичките ми футболисти и той знае, че при мен титуляри няма. Имам 19-20 играчи, които нямат абонамент за стартовия състав. Парвижон беше в точния момент на точното място и се радвам, че вкара.

Фактът, че договорът на Ясин Ел Харуби изтича след 6 месеца, не го прави по-малко футболист на Локомотив. И ако той е на ниво, ще пази. Предложили сме му нов договор. Той трябва да го обмисли и да реши бъдещето си.

Знам, че президентът ни Христо Крушарски вижда отбора много над 6-ото място. Той е собственик и може да говори каквото си иска. Апропо, радвайте се, че г-н Крушарски го имаме във футбола. Той е един от двамата колоритни футболни президенти, които винаги забавляват хората и медиите. Пазете го - и ние на терени, и всички около футбола имаме нужда от него, завърши Ераносян.

тагове

Топ новини
Груповото кашляне остана само във Фейсбук
16.01.2018   |
17:05   |
58
Коментари: 0
Протестът на пловдивските ученици за грипна ваканция остана само в социалните мрежи. В 14 часа пред сградата на Регионалната здравна инспекция, където се очакваше да се съберат...