вторник, 16 Януари 2018 17:24 ч.

АГРА 2017 изкушава с оцет от годжи бери и колбаси от дивечово месо

21.02.2017   |   18:00
Прочетена: 1027   |
Коментари: 0
АГРА 2017 изкушава с оцет от годжи бери и колбаси от дивечово месо

Министърът на земеделието и храните Христо Бозуков ще открие утре Международната селскостопанска изложба АГРА. Мегафорумът в Международен панаир Пловдив включва още четири прояви, свързани с винената и хранителната индустрия.

 

В петдневен маратон ценителите на изисканите вина и вкусни храни ще могат да дегустират няколко хиляди продукти на български и чуждестранни производители. За първи път ще бъдат вкусени колбаси от дивечово месо, различни видове брашно, натурални оцети от годжи бери, ябълка, шипка, бъз, малина и арония.

 

Участниците акцентират на автентичните съставки и методи за преработка, за да се съхранят качествата на местните храни, които стават властелин на пазара.

 

700 фирми от 33 държави показват иновации за цялата верига от полето до трапезата.

 

В зоната за вкусови наслади са разположени месни и млечни продукти, плодови и зеленчукови консерви, студено пресовани сокове, сушени плодове и зеленчуци, захарни и сладкарски изделия, биохрани, традиционни и модерни специалитети./Марица.бг


Топ новини
Груповото кашляне остана само във Фейсбук
16.01.2018   |
17:05   |
58
Коментари: 0
Протестът на пловдивските ученици за грипна ваканция остана само в социалните мрежи. В 14 часа пред сградата на Регионалната здравна инспекция, където се очакваше да се съберат...