Оцветители увреждат ДНК-то, причиняват рак

6 оцветители и консерванти увреждат ДНК. Български учени са удостоверили категорично това за 6 разрешени Е-та, които се добавят в храните, съобщи 24 часа.

 

Всяко увреждане на ДНК е потенциал за развитие на рак, каза доц. Георги Милошев, който ръководи Лабораторията по молекулярна генетика в Института по молекулярна биология на БАН. Там са провеждани експериментите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
r=k=

r=k=

29.09.2014 | 01:34

защо не ги цитирате тези опасни Е-та и консерванти,за да ги знаят потребителите и като купуват стоката да се позамислят\n

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?