Вместо диети: Рогчета с масло и боровинки

Често клиенти застават пред прозорчето на фурната и изпадат в колебание - да заситят ли глада, или да пазят линия. Заради това майсторите  месят рогчетата от пълнозърнесто брашно, с чисто масло и с пълнеж от сирене или боровинки. 

Всички продукти са натурални от Родопите и идват от мандрата в Борино, която е на първи братовчеди на Гюлбеяс. Оттам всеки ден пристигат масло, извара, сирене и кашкавал. Айрянът също е от Балкана. В един период в закусвалнята даже предлагали и кисело мляко от Борино, но е трудно да се съхранява в жегата и ограниченото пространство.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?